![]() |
Račun (za one s modemom)
Dakle dok se nagovara stara za DSL ja svaki mjesec dižem račun...
ovaj mjesec mi je došao 232,80kn, imam carnet! obračunska jedinica mi je: 7233:00 a količina 162. :smoke: kolika je ostalima s modemom..?:) jel ima ko više?:p |
Pih, ti meni nisi ni do koljena. Rekord 750kn račun:beer: i to 600kn samo na ovaj forum:D
|
circa 180kn mjesečno na carnetu.
|
prosjek 100 a max. mi je bil zadnji mjesec i iznosio je 133kn->starci mi poludili....zato mi je stari prije dva dana uzeo adsl sa 512BM sto ce mi biti dovoljno jer od 1 sata kojeg provedem na netu, jedno 50min citam pa zbog toga dobivam tolike racune...
|
Re: Račun (za one s modemom)
Citiraj:
Vrijeme: 13275:00 Cijena: 671,49 kn :p Net Office Super paket :p |
Ja sam s CARnet-om za prošli mjesec dobil 140 kn. DSL sam naručil još 26.10, a kad sam zval tipa da de je i kaj se čeka...fino mi je rekel da nemaju više modema i da se bum trebal još malo strpeti.
|
189,65kn
carnet:D |
Vi kaj imate tak visoke racune, pa kaj ste si vi zabrijali da imate ADSL!? Pa ja fakat puno visim na netu, pa imam samo 130kn racun...:(
Joj kad vam starci naprave obrnutu psihologiju pa umjesto da uvedu adsl, iskopcaju internet...:D mislim, vi kaj imate 650kn, pa dajte kupite sebi i meni flat:D |
ne prelazim 130 trenutno sam na iskon-u
a DSL od 512MB je strasno premal imao sam to smece,,,,,, |
dok sam bila na carnetu, mislim da mi račun nikad nije bio veći od 170-180kn..prosječno je bilo oko 150kn..
:cool: |
Iskon gost 1000kn:D :D (prije3 godine)
|
LOL:D
sad sam se sjetio frenda koji je dobio 3500kn računa...:D pokupio je neki dialer:clap: |
Imam ja frenda koji je kupio komp znaci cca 5k-6k kuna i sljedeci mjesec racun 4500kn-DIALER.Ali kada sam ga pitao imas li sve programe za zastitu ,ma da imam naravno bio mi je neki tip "napraviti" kompijuter,a dobro reko ja...
Meni CARNET 30-50kn...tako da mi se jos ne siplati ADSL |
Carnet - prosli mjesec 180kn , a ovaj 120kn .
|
Carnet- od 120-200
|
nesto vise od 550KN :mad: T-kom dial-up jer nemam DSL u mijestu :fuming:
|
Carnet 40-60KN!:D
|
Citiraj:
dsl bi trebao skoro doći, 2gb paket |
Citiraj:
|
ADSL, paket 2 GB. Zakon, 130kn i radim kaj hoću, još i COD često igram.
|
138+oko 60kn za modem svaki mjesec...ADSL 5Gb
|
Mene je sram... a i žestoko me udara po džepu... Prokleti OGame...
362kn Carneta za ovaj mjesec :mad: :mad: :( prosjek oko 300kn zadnja 3 mjeseca :( |
@voki
da imaš carnet nebi dobio više od 500kn za to vrijeme.. meni je zadnijh 4 mj račun uredno 200-250kn, a dialer... imao ga dva put al mi se nije uspio spojit!!!! oko sokolovo!:D i onda ljudi kažu da je carnet jeftin!!!:fuming: |
Samo jednom oko 100 kn. Sve ostalo manje. Većinom na faksu skidam i slično, a doma samo nešto malo. Mail, malo surfam i to je to.
|
vi sa tolikim telefonskim racunima...zar vam se ne isplati uzeti dsl?
|
Citiraj:
***** im mamu u ***** :smoke: |
Meni bilo oko 100-130 i uzeo ADSL 2 gige, ne da se isplati, neg se isplati :D
Puno više sam na netu za iste pare :) |
Ja imam od 220-250 kn na carnetu. Na dan sam sigurno 3h na internetu. Jedva čekam adsl.
|
Citiraj:
kad tad će popustit (zbog računa)..:clap: |
Evo od 1.11. trosim DSL, al' prije toga sam na Carnetu tuko 200-250Kn, placam iz vlastitog djepa;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |