![]() |
excel-posebno lijepljenje
radi se o excelu 2010.
kad označim raspon čelija u excelu A na listu 1 i kopiram to na list 2 radi sve kako treba,odnosno ima mogučnost i posebnog lijepljenja(prva slika jedan exel A)...znači mogu odabrati za zalijepim formule,oblikovanja,vrijednosti itd... kad označim raspon čelija u excelu A na listu 1 i kopiran to na drugi excel B tada nemam sve mogučnosti,odnosno nemogu koristiti posebno lijepljenje (druga slika dva excela B) znači kad kopiram raspon čelija iz jednog excela u drugi tada imam samo mogučnost lijepljenja vrijednosti...ostale mogučnosti nemam.. možda netko zna u čemu je problem... |
Otvori excel A, gore desno kod minimize i close imaš dva reda za upravljanje prozorima, klikni na donjem redu Restore Window, i onda odi na Open, otvori excel B i imat ćeš obadva prozora otvorena istovremeno i možeš ljepiti sve.
|
Probaj pod Datoteka--->info--->Compatibility mode i/ili dozvole provjeriti da nemaš uključen neki stupanj ograničenosti izmjene dokumenta.
Ja sam nedavno imao sličnih problema, samo je u mom slučaju stari dokument bio .xls a onaj u koji sam kopirao je bio .xlsx. Vidim da su kod tebe oba .xlsx, pa mislim da će kod tebe prije biti do dozvola... :čirs: edit: eto, preteče me.... :D |
Citiraj:
Citiraj:
uglavnom znam da bi to trebalo i moralo funkcionirati normalno...zasad iz lista u list istog excela radi,ali u drugi ne radi.... |
probao sam i slijedeće.....
na laptopu imam moj (admin.) ,još jedan admin.račun i jedan standard... na mom računu postoji navedeni problem na drugom admin.računu radi sve kako treba na stand.računu isti problem kao i na mom računu.. probao postaviti na excelu sve postavke iste kao i na ovom drugom računu gdje sve radi kako treba i kod mene opet to nefunkcionira .....onda nije ni do postavki.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |