PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Pisači i skeneri (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   canon pixma ip4300...iskustva..isplati li se polovnjak ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=281354)

radoznalko 09.10.2016. 21:42

canon pixma ip4300...iskustva..isplati li se polovnjak ?

kako naslov kaze..nakon trazenja po njuskalu printera koji moze i ispisivat dobre fotografije a ne samo text a da je jeftiniji odlucih se za gore navedeni canon pixma ip4300..dogovorih sutra preuzimanje - cifra - 200kn..
zanima me kakva su vaša iskustva sa tim ili sličnim printerima...koliko su vam trajali i postoji li sansa da ovaj moj budući traje bar još godinu dana...te da li mu je kvalitet ispisa (fotografije) značajnije opao nakon par godina korištenja..:fala:

e da..i zaboravih - što da gledam kad ga budem išao uzeti pošto ću ga moći probati - samo da ispiše stranicu crno bijelo i jednu fotku da štampa? ili kako da ga najbolje provjerim jel sve uredu - nekužim se zadnji printer sam imao doma prije 8 god :D

domy_os 09.10.2016. 22:20

Imam ga skoro 10 godina i printa bez greške, nisam primijetio da se kvaliteta ispisa išta smanjila. Koristim ga sezonski i uglavnom za ispis na CD/DVD medije i foto papir, a za dokumente imam laserski. Uvlakači za papir su dobri, duplex isto radi, nema nekih čudnih zvukova, radi tiho i brzo. Ako ti nešto znači, koristim samo original tintu baš zato što ga koristim sezonski i nekad prođe po godinu dana da ga ne uključim.

Po meni, pusti nekoliko testnih stranica iz samog drivera, probaj kako printa na CD/DVD medije, kako uvlači papir iz gornje i donje ladice (ima ih dvije), duplex, zapinje li negdje nešto, ima li rasute tinte, koja tinta je korištena i slično.

radoznalko 09.10.2016. 22:39

hvala na ohrabrujučem odgovoru :D iako je ovaj lik koristio zamjenske ja mislim pošto mu fali jedna s kojom ću doć na probu..

Brucoš 10.10.2016. 08:03

Citiraj:

Autor radoznalko (Post 2976096)
kako naslov kaze..nakon trazenja po njuskalu printera koji moze i ispisivat dobre fotografije a ne samo text a da je jeftiniji odlucih se za gore navedeni canon pixma ip4300..dogovorih sutra preuzimanje - cifra - 200kn..
zanima me kakva su vaša iskustva sa tim ili sličnim printerima...koliko su vam trajali i postoji li sansa da ovaj moj budući traje bar još godinu dana...te da li mu je kvalitet ispisa (fotografije) značajnije opao nakon par godina korištenja..:fala:

e da..i zaboravih - što da gledam kad ga budem išao uzeti pošto ću ga moći probati - samo da ispiše stranicu crno bijelo i jednu fotku da štampa? ili kako da ga najbolje provjerim jel sve uredu - nekužim se zadnji printer sam imao doma prije 8 god :D

Sve zavisi koliko je korisnik koristio glavu. Ukoliko vidiš sitnu prašinu od čestica tinte u unutrašnjosti.

ZABORAVI

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:11.