![]() |
Deskbloks - prvi modularni stol na svijetu
Evo kako su nam većina Foruma dopustili da objavimo svoj startup pa evo probat ćemo i ovdje, nadamo se da će Admin dopustiti.
Radi se o našem proizvodu Deskbloks - prvi modularni stol na svijetu. Kako nemamo velika financijska sredstva za reklame ovisimo o osobnom reklamiranju te drugim korisnicima, pa eto dolje niže su linkovi gdje sve možete pogledati o našem proizvodu/startup pa slobodno pitajte i komentirajte. Indiegogo kampanja: https://www.indiegogo.com/projects/d...n/x/14757058#/ Web: www.deskbloks.com Facebook: https://facebook.com/deskbloks Twitter: https://twitter.com/deskbloks Google+: https://plus.google.com/b/1113072334...31450747?hl=en YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCg3V_HyWqgYWFObNxn0zkWA |
Fora koncept, a sad pitanje. Jeste namjerno napisali:
"ONLY YOUR IMAGINATION IS LIMITED." Ko da mi je neko krk u bulju spicio. Moja masta je ogranicena. Hvala na informaciji, lol. :) Mislim da bi prikladnije bilo "The only limit is your imagination". |
Kak je sa stavljanjem na neke druge, klasicne noge od stola? Iskreno, noge mi se ne svidjaju, vise volim koncept metalne noge + drvena ploca.
|
Citiraj:
Hvala na pohvalama, evo trenutno sad radimo na bloku koji će u sebi sadržavati kompletno mini računalo sa svim izlazima spremno za rad, tako da ćete moći odabrati taj blok spojiti s ostalima i samo priključiti monitor :) |
Citiraj:
|
samo naprijed sa izvedbom, ali daj uzmite nekoga da vam to napise kako spada, ovako je ruzno za vidjeti koliko je lose gramaticki i cudno napisano.
|
Fora ideja, hoće li uspjeti- ne znam. Meni bi osobno bilo draže da uspije ono drveno kućište računala.
Ovdje mi fali nešto. Dizajn je previše robusan, industrijski, ružan. Nema neke elgancije, kvadri i kvadri. Koja je konačna cijena, hoće li biti jeftino, ako ne, koliko skupo će biti? Ako će biti skupo, bi li bogatiji to kupili ili nešto drugo, modernije. Zašto bi ja to imao/kupio? |
Citiraj:
|
Podržavam ideju, bit će mi drago ako uspijete!
Ali što kaže Gabre - dajte nekom da vam napiše to kako spada, mozak me zabolio nakon nekih rečenica :) |
Hvala svima :) nažalost engleski nam je pisao jedan kolega gdje smo čak i gramatiku odradili od jednog iz Engleske ali očito nije vrsan u tome bio :/ što se tiče cijene, ako je veća proizvodnja bit će manja cijena za korisnike. Uzmite u obzir da je ovo na neki način prototip te je takav izgled i sve, naravno da kada krene proizvodnja da ćemo sve to urediti maksimalno i dovesti do savršenstva, žurbe je bilo zbog određene konkurencije pa zato.
|
I meni vam je engleski čisto ok. Tko zna kakav engleski gabre zna.
|
U nikada neće biti you :D
|
Ti znaš da se ja često zezam, nekada stavim smajlić na kraj a nekada ne?
Ajde da vidimo, puno sreće timu za ideju. |
Eto ako netko ima viška vremena da nam pomogne s korekcijom teksta neka se javi u inbox. Nagradit ćemo ga naravno sa besplatnim blokom kad krenemo :)
|
Odlično, jako mi se sviđa, baš zato jer je masivno. Jedino ne znam kolko je to sve skupa čvrsto/klimavo pošto je u komadima. Meni je bitno da kad se napijem mogu i plesat na stolu :D, tj dvoje troje ljudi :D.
|
Ja bi preporučio i da jedna od opcija budu noge koje se mogu dizati i spuštati(sitting/standing desk), je možda nezgodno sa modularnim stolom ali ja mislim da je izvedivo :D
|
Citiraj:
Čak kad krene proizvodnja sviđa mi se ideja da napravimo testiranje težine tako da ćemo popet što više ljudi gore :D |
Citiraj:
|
Super ideja, a i izvedba prototipa. Samo naprijed!
|
Da da, obavezno treba bit čvrsto. Uglavnom, želim puno uspjeha!
|
Također ako ima netko da je dobar u photoshopu da nam isto preurede malo slike onu uvodnu,rewards i time line na indiegogo. Također poklonit ćemo jedan bloks, te ako ima želju može se pridružiti timu i ubuduće nam sve slike što treba odraditi art i sve u photoshopu uzet ćemo njega i navodit kao dio službenog tima :) ako uspije sve bit će i profita.
|
|
A modulos?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ujedno, od koje vrste drveta se radi stol? |
Koristi se trenutno hrast, dolaze kopče koje su posebno naručene za stol te će biti naknadno predstavljene tijekom kampanje kao update. Također i ploče i šarafi su posebno naručeni za stol te će isto biti ubačeni kao update.
|
Nismo ni očekivali na 9GAG smo dobili ogromnu podršku te će većina nam u zadnjih 20ak dana dosta pomoći financijski kampanju kad vide malo ažuriranja :) e sad riješili smo tekst na kampanji kao i na stranici ovih dana te će nam jedan studio iz SAD-a odraditi besplatno redizajn stranice da nas podrže :) ovdje bih nekog domaćeg ako ima da nam pomogne malo da photoshop/ilustratoru uredi one slike u kampanji kao ona početna, timeline, nagrade i to sve da izgleda ozbiljnije :) nudimo bloks za plaćanje i mjesto člana tima ili ako je potrebno platit ćemo i pravo :)
|
Bravo na napretku. Može link za 9gag za +1? Btw zašto niste išli na kickstarter a ne na indiegogo, ovaj prvi mi je nekako popularniji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš kako je kolega napisao dolje, ako ne skupimo sve propada, iako vjerujem da i ovdje ćemo vjerojatno vratiti novac ako ne skupimo dovoljno jer želimo ovo završiti kako treba i da bude cijela RH ponosna na ovaj proizvod :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07. |