![]() |
His X1800xl
http://links.hr//photo/big/051.806.139.jpg
U linksa... |
Nice. Za cash 3463,14 kn. Još jednom nice. :D
Da vidimo tko će prvi imati ovakvu grafičku na forumu. |
!
Citiraj:
|
dosta skupo
autronic je značajno jeftiniji |
Moj frend si je jucer nabavio X1800XT Fatality Doom 3 Edition , grafa je mrcina , kao potpisana od strane najboljeg igraca dooma 3 na svijetu , neznam sad kak se zove , sve u svemu graf se vrti na A3200+ Venice , Epoxici frend nije reko kojoj i sa 2X512 mb rama na 400mhz
mora se priznat da grafa zbilja razvaljuje 7800GTX sobzirom na 16 pajpi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i otkud je nabavio takvu karticu? nikad čuo |
Cudno , doom i ati ne ide zajedno , jer se engine koristi za rekalmu Nvidie.
A sto se tice autronica - najgori ducan u Zagrebu , tamo vise nikada ne bi kupio nista , oni skracuju garancije i pricaju gluposti , a kad ih pitas za ime i prezime , kazu - to se tebe ne tice. |
Citiraj:
po testovima igara i po tišini ipak 7800GTX razvaljuje x1800xt |
Citiraj:
ali to je već tvoj problem |
Citiraj:
|
pa jel nije bio test na pc-ekspertu a i to pod razvaljuje mislim da je ono nešto bolja neće nitko pogriješit ak kupi jednu od te dvije ipak je ati malo podbacio što se tiče cijele nove generacije
|
Citiraj:
malo je bolja al ne razvaljuje.;) |
to je više manje bio odgovor onom tipu što se uživio sa x1800xt pa zato sam rekao razvaljuje a i kontam da tip definitivno nije nabavio x1800xt nema šanse
|
koji je proizvođač tog x1800xt?ja znam samo jednog koji proizvodi s fatal1ty potpisom(ako sam dobro informiran)
|
od novijih grafičih postoji samo fatal1ty x800xl s 512mb! ispravite me ako sam u krivu!
|
u atijevom roadmapu ima sam x1800xl sa 256mb jedino će x1800xt dolaziti s 512mb
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i cekaj malo jos mi se ni x800 nije ugrijala u kompu a vec da ju vadim van:D ! Kontam da bi Atha poludio da sad pocnem prodavat x800!:D E a di opce kod nas ima x1800 srije osim ove u Linksu? nije bas da sam je vidao po cjenicima! |
Citiraj:
Došlo je do opće zabune, barem tako mislim... |
Citiraj:
|
Došla je X1300 Pro i X1800XL, a kad će doći X1600XT u Hrvatsku?
Kad će se pojaviti ATI-jev Crossfire chipset? Kakva je ova X1300 pro? Može li se moddati u nešto bolje? Kakav je OC potencijal X1300 i X1600? |
ova x1800 je jako VELIKA grafa :D
inace kao sto rekoh vise od 1500kn za grafu nedam ;) |
Citiraj:
WTF kakve gluposti ti valjaš koji frend ja sam samo rekao da sumljam da je nabavio x1800xt de malo pažljivije čitaj!!!! |
Citiraj:
Sorry što sam tebe spomenuo. BTW i ti čitaj malo bolje |
Citiraj:
Ja sam spomenio kako nema šanse da tip ima x1800xt u hrvatskoj |
Dosta djeco. Ne svađajte se.
Sve kaj izađe u EU ja mogu nabaviti taj isti vikend (ne pitajte kako) tak da zakaj netko ne bi nabavio grafičku izvana. |
halo
Citiraj:
Grafa je Powercolorova X1800XT Fatal1ty 512 MB 512 bit Doom 3 Edition , e sad vidim da vas je zbunilo Domm3 Edition , normalno i svima je jasno da Doom3 nema nikakve veze sa ATijem i vec da je Nvidija pod tim sponzorstvom , jedino zbog cega se dodao na kutiji ovaj Doom 3 E... je zato sto je Grafa potpisana od strane Fatal1tyja (kao najboljeg igraca Doom3-a ) koji se koristi njome, grafa je nabavljena u Kanadi i prema svim informacijama proizvedeno ih je samo 180 komada , posto zbog samog potpisa morate izdvojiti 245 $ vise , eto to bi bilo sve od mene , nadam se da sam neke nedoumice rijesio ......... Pozdrav :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |