![]() |
povećajte performanse u FEAR-u
ovo je jako zanimljivo
izgleda da je dovoljno samo preimenovati FEAR.exe u nekaj drugo i dobije se fini skok u peroformansama na svim atijevim karticama http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=25456 |
Prljava nvida:grrr:
|
Citiraj:
ma nije makedon je potvrdio da je riječ o bugu u novim beta driverima zbog čega nisu uključene optimizacije prilikom pokretanja feara već upravo suprotno idem još zbenčat pa javim |
Kolko sam ja skuzio to bitrebalo denjeti samo poboljšanje na x1800, ne i na ostale atieve kartice, to sam nak letimicno ulovio, al svedno cu probat!:D
|
Još se ja čudim, kada sam radio testiranje GTO kartice. Opičim bench s FRAPS-om i totalno različiti rezultati od onogas tog bencha. A kad ono....
To je samo razlika u bencu, ne i u igri? |
Citiraj:
ali mislim da to vrijedi samo za ove beta hotfix drivere jednostavno nisu uključene optimizacije za fear iako bi trebale po difoltu biti |
Baš budem probao.:)
|
Frend je sprobal na svojoj X700Pro............stvar šljaka, a on sretan i zadovoljan. BTW detalji su na High, a prije su bili na Medium.
|
Meni isto izgleda da dela
na 1024 x 768 sada leti ,još se sad poigrat na 1208x1024 |
pa naravno da šljaka znam ja o čemu pričam:D
ima još ati par aduta u rukavu makar su ga neki počeli bezrazložno otpisivat:) a da ne pričam o tome da je kvaliteta slike još uvijek za dva koplja bolja nego kod nevidije |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
FEAR.exe gives 29fps
FEAR[whatever you want].exe gives 40fps Jaaako čudno:) |
Evo-ja izbenchao.
Sa postavkama koje i inače koristim. Prije min-30, average 50, max 85 Sad min-32, average 55, max 85 Dakle-kakvih 7% više minimalnog frame-ratea i 10% više average. Sa tim da je prije bilo oko 27% između 30 i 40 fps, sad je 18%. Nije loše.:) Trebalo bi ipak još malo odigrati i vidjeti ima li kakvih promjena u IQ... |
Citiraj:
počeo sam sumnjat na napajanje sutra idem po drugo |
Citiraj:
|
vrlo zanimljivo. :)
x800gt agp 256mb, catalyst 5.10: fear.exe rezultati: <25fps: 1% 25-40fps: 66% >40fps: 33% min: 23fps avg: 38fps max: 68fps fear_.exe rezultati: <25fps: 0% 25-40fps: 47% >40fps: 53% min: 28fps avg: 47fps max: 91fps :beer: za pinslu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: btw, čestitke na 8000. postu :beer: još malo pa 10k. :D |
Citiraj:
I-kak si zadovoljan novom pilom??? |
|
Citiraj:
Jesi kaj clockao grafu? |
ide, ide i na 2.6ghz sa stock vcore (ploča malo overvolta, kao što možeš vidjet iz screena) ali 2.5ghz mi je dosta za 24/7. volim okrugle brojkice. :D
nije mi se dalo natezat ga dalje... valjda budem jednom prilikom, grafu nisam oc-ao, nemam zašto. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:29. |