Citiraj:
Autor Zagorhac
(Post 2951017)
Ma kontaktirao sam uzishop i rekli su mi da je garancija 2 + 3 ako se registrira i dali su mi link na sluzbenu stranicu na engleskom gdje se spominje samo sjeverna amerika. Zao mi je sto ne znaju reci kakav je postupak sa reklamacijom i objasniti preko maila, a ne da trazim okolo po forumima i jos k tome nista ne nadjem. Vec 3 dana proucavam napajanja i lud sam! Em sto zbog jedne mogucnosti napajanja koju zelim (a to je da se vent ne pali pri niskim opterecenjima) moram iskesirati hrpu love, em sto je velika vecina, koliko-toliko cjenovno prihvatljiva, nedostupna itd. Mislim da cu uzeti rm650x sa 7 godina garancije za 150 kn vise i sloziti konfu u drugom ducanu.
|
Nhf, kontaktirao si uzishop sa više mailova, proizvoda, upita, ni sam neznam oko čega sve ne.
Zar nije lakše sastaviti mail sa odredjenim upitom i da sve to na jednom mjestu odgovorimo, ili se odvaziti i vidi vraga, nazvati nas da ukratko objasimo i pomognemo ako možemo.
Konkretan odgovor i upute znam koliko piše na linku. Ja 2 god preko distributera saljem na rma, a sta se i kako dogodi nakon 2 god., iskreno neznam kako je direkt sa XFX-om. Kako da ti odgovorim? Regas se, prijavis s/n proizvoda i slijedis upute.
Npr. prije 10 godina, nisam kukumakao po forumima, regao se na maxtor web, ispunio rma obrazac, poslao hdd za dojland i pricekao da se rijesi.
Citaj po forumu, jedan je kupac 5x evga psu reklamirao direkt, sve su mu rjesili o svom trosku. Ukratko.
Lp
|