![]() |
devils work
|
Staro
|
već viđeno...
|
Ali nikako nemogu skuziti kako to radi
|
na koju shemu to funkcionira? 11 puta sam pokushao, svaki puta pogadja.
dziii |
Niti meni nije jasno ,ama baš svaki puta pogodi... :confused:
|
Citiraj:
|
LOL, koja jeftina fora, ako niste skužili evo riješenja:
Kombinacijom zbroji znamenke i oduzmi taj broj od broja koji si zamislio može dati samo sljedeće rezultate: 9,18,27,36,45,54,63,72,81.....probajte i vidjet će te... Eh sad, koje to veze ima sa čitanjem vaših misli.....nikakve :D Pogledajte na listu sa znakovima i vidjet će te da ti brojevi uvjek imaju isti simbol (mislim da svi imaju jedan te isti simbol, koji se svaki pu promjeni).....znači svi gore navedeni brojevi npr. imaju knjigu, i vi izračunate: 35-(3+5)=35-8=27, pogledaš 27, ima "slučajno" knjigu, stisneš na kružić i U-a-a-a-a knjiga se pojavi :) |
pa probaj isti broj zamislit 2 put pa ne pogodi
|
Citiraj:
imaš pravo... lol |
Citiraj:
Kao što rekoh, samo one gore brojeve možeš dobit zbrajanjem znamenki i oduzimanja od prvotnog broja....jer pazi: Imaš npr. 40, i računaš: 40-(4+0)=40-4=36 i kad povećaš za jednu jedinicu dobivaš sljedeće: 41-(4+1)=41-5=36 eto ga, opet isti rezultat.... I tako dođeš do zaključka kad dodaš jednu jedinicu broju, dodaš i broju s kojim oduzimaš taj broj.... A kad dodaš deseticu, evo primjera: 50-(5+0)=50-5=45 dolaziš do sljedećeg broja kojeg sam napiso..... I da to dokažem, 60-(6+0)=60-6=54....itd. Znači možeš samo tih devet brojeva dobit....a oni imaju svi jedan te isti simbol, tako da tu nema nikakvog čitanja misli..... @Dopeer: šta ti misliš da to samo PMF-ovci mogu otkrit, imam 15 godina, mensin online test kaže "Vaš IQ bih mogao biti oko 156..." mislim, ovo je takao glupo....daj nešto teže :D |
Ne pogodi jel svaki put ima druge simbole uz brojeve
|
Citiraj:
A lol, jesi ti skužio šta moraš napravit da ti pogodi simbol, od zamisljenog broja moraš oduzet zbroj njegovih znamenki: npr. za 23, moraš zbrojit 2 i 3 i oduzet zbroj ta dva broja od broja kojeg si zamislio (u ovom slučaju 23) e tek ti onda "pogodi" simbol.....a ne da zamisliš broj, pogledaš simbol i da on "čita" tvoje misli.... ;) |
UVIJEK pogodi ,ali čista fora
pogledaj npr. broj 27 ,uvijek je rezultat znak koji je kraj njega i brojeva koji mogu biti ruješenje |
Da sad sam skužio samo nekoliko brojeva možeš dobit kao riješenje a svi ti brojevi imaju iste znakove a ti brojevi su svi umnošci broja 9 uključujući 0
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja imam 13godina i meni je ovo kewl :rolleyes: :D |
Citiraj:
Zamisli jedan broj, ja ti dam još tolko, mama ti da 2, pola baci u more, vrati meni moje.....i sad....ommm, ommm.....ostalo ti j jedan.... No, ajd, barem sam na 2-3 minute ubio dosadu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |