![]() |
1.HNL 2016/2017
Budući je počela naša prva liga (još pred tjedan dana), kao i svake godine, zaslužuje svoju temu.
Molio bih samo da se razni kriminalci, sive eminencije i slični koji svoju ulogu nemaju na terenu tj. koji ne šutaju loptu, da se ne spominju i da se ne otvaraju rasprave oko njih. Uživajte u raspravama. |
Sad tek vidio da je Belupo odigrao
neriješeno na Maksimiru. |
0:4... boktemazo...
|
Bome me šokiralo.
|
Sviđa mi se kod Dinama što ove sezone igraju i muški i taktički dosta bolje nego kod Zorana. Umjetnički dojam je lošiji ali igra je više izbalansiranija. Izgleda da je Jonas dobra kupovina....
|
Mislio sam da ovaj hajduk može dobiti ovakvog dinama. Baš mi je drago što se više ne kladim :D
BTW nisam ni gledo, zaboravio, a kad sam se sjetio bila je 60+ min i reko koga jebe :D |
To je samo dokaz kakav je Zoki diletant od trenera, dok je Cico odličan za HR prilike iako osporavan.
Ovo je moglo i gore po Hajduka završiti. |
Cico je uvijek terao muški i napadački, po meni idealni domaći trener za Dinamo.
Ali nisam očekivao da su ovoliko bolji. |
Iskreno, mislio sam da će Hajduk dobiti. Poslije onog s Belupom a i pred Red Bull ali eto...
|
oj diname ne buš prvi :D
baj baj cico :D |
Armada: "Cico ostani"😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Citiraj:
Kaj velis? :D |
Cicko podnio ostafku. :D
|
Sabotaža svlačionice :D
|
Nitko ne komentira tri stopera a sredina terena prepuštena protivniku. Iako, u sadašnjem Dinamu ostali samo tuga i jad. Šifo najbolji vezni igrač.
|
Meni samo nije jasno kako su uspjeli Red Bull zguziti...
|
Imam neki gadan feeling da ce Juroslav Kurcic opet sjesti na klupu Dinama. Pff.
|
S obzirom da je Ante Čačić zauzet onda ide Kruno Jurčić
|
Ili Jurčić ili Tanac :)
Možda i najpoznatiji HNL brk Ilija :) |
Neka više uzmu stranca i bok. Kako je pod Ardillesom bilo ok. Moj favorit je Magath i njegovi sada već legendarni treninzi gdje se igrači ruše i povraćaju na teretnu :D
Kad dođe tekma, bude im kao odmor, travu pasu maltene. |
Citiraj:
|
Nažalost, neće se birati po stručnosti.
|
Kažu mediji da je izvjesno da je Petev novi trener Dinama. Čak su mogli i gore izabrati.
|
Da. Mogo je opet bit Krune. Ili Tanac. Ili Brko (ne ja nego llija :) ).
|
A rtv serviser kao izbornik/trener. Kao nekada trener/igrač? :D
|
Mislim da im je više neugodno zvati krunu i ivankovića. Hmmm ali zato lončarevića...
:roller: |
Ima igdje hd stream za Dinamo Hajduk?
|
|
|
Oj Diname, ne buš prvi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |