![]() |
CCC i .Net 2.0
M$ se hvali da su popravili performanse, da li je netko probao?
|
CCC? šališ se? :D
nego, čitam na Rage3d-u i Driverheavenu da nema problema s tom kombinacijom... |
Evo probao ja na poslu, radi OK.
Deinstalirao sam .net 1.1 jer je inače radilo pod tom verzijom Interesantna stvar je da sad kad sam deinstalirao 1.1 opet mi ga nudi pod Windows Update |
Sad sa net 2.0 možete instalirati i onaj avalonov beta tester koji je prvi uveo glass skining i sl. fičure ljepuškastih desktop novotarija koje su sve, osim korisne :D
|
sve je to ljepo i ja danas skinem 2.0 jer kazu da je bolji, brzi, kvaliteniji i onda mi na kraju neradi CCC s njim
daje ovu poruku i nece podici control panel :mad: http://img34.imageshack.us/img34/5152/ati0gu.th.jpg |
Citiraj:
|
desktop je tu samo jer fora izgleda a pogledaj u tray :D i u sig
btw. da je nvidia u kompu nebi ni C instalirao od CCCa |
To ti nema veza s Net.-om
|
Citiraj:
a u cemu je onda fora??? jer sa 1.1 radi a s 2.0 nece. jer mozda potrebna novija verzija CCCa jer su mi trenutacno inst. ATi 5.10 driveri |
Re: CCC i .Net 2.0
Citiraj:
Nisam to pokušavao još od prve verzije-sad radi bolje, nisam još uočio neke probleme osim pri brutalnom pristupu CCC-a grafičkim postavkama (blinkanje ekrana) Naravno-čim izađe ATT i Omega (5.11) skidam gada:) Ne mogu reći da je sporo i loše ali sam se toliko naviknuo na udobno korištenje ATT-a da mi je sad CCC kao kamena sjekira:D ATT mi je ipak neusporedivo bolji, sa puno više postavki da si možeš nekaj namjestiti kako tebi paše :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |