![]() |
Komp se gasi
Neznam dali sam na pravom mjestu otvorio temu ako nisam ispricavam se
Već godinu dana i više muku mucim s kompom koji mi se gasi sam od sebe i pojavi se plavi ekran. Komp bio na servisu HGspot tjedan dana promjenili napajanje ventilatore i kazu sve uredu radi normalno. donesem kuci jedno vrijeme ok radio i opet se pocme gasiti ista stvar. odnesem komp kod jednog prijatelja pregleda ga skine maticnu promjeni neke tranzistore sto su izgorili ugradi jos dva mala ventilatora , promjeni hard disk (kupio novi) instaliran windows 7 ultimate sp1. sve radi i to jedan dan nakon cega se opet poceo gasiti. potom ja promjenim kabel od napajanja reko mozda je do njega nesta al opet ista stvar. i to mi se vecinom dogada kad otvorim 3-4 internet stranice. temperaturna zastita je bila na 70°C sada sam je potpuno iskljucio i opet se ugasi. pa ako netko zna do cega je i kako rijesiti ovaj problem inace komp koristim samo za word, excel, internet(novine, drustvene stranice, kladionice) usliko sam sto se pojavi kad se ugasi [url=http://www.upslike.net/imgdb/13616320_1710509769203389_1826645731_o-7d629c.jpg] |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:27. |