![]() |
Google PlayStore payment method
Problem je sljedeći. Kad pokušam dodati bilo kakvu payment metodu na svoj account samo mi se sruši Playstore aplikacija, pokušao i preko sitea payments.google.com, ali kad dodjem do dropdown menua gdje treba odabrati metodu, ništa mi ne nudi. Što je najbolje do nedavno mi je bila Visa povezana s tim računom i sve ok radilo, ali sam ju prije nekoliko dana maknuo.
Kad isto pokušam na svom drugom accountu, sve radi bez ikakvih problema. Ima itko sličnih iskustava? Rješenja koja sam pronašao guglanje baš i nisu urodila plodom |
Možda na nekom novom računu da probaš
|
Pa napisao sam da na drugom radi, ali problem je što mi treba na ovome. Ugl uspio sam stupiti u kontakt s njihovim supportom koji je izgleda najsporiji na svijetu pa ćemo vidjeti kako će završiti
|
Eh..
|
Da ne otvaram novu temu, pokusavam dodati maestro debitnu karticu na google wallet da mogu obavljati kupovine na playstore-u ali mi je ne prepoznaje.
Da li mestro nije podrzan ili je nesto drugo problem. |
Samo MasterCard i Visa su podržane kod nas.
|
Citiraj:
|
Ako si na tele2 možeš i preko mobilnog računa obavljati kupovinu sa playstora
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam jel do telefona ili koji vrag ali morao sam t mobile karticu izvaditi van da bi placanje preko telea 2 proradilo.
|
Citiraj:
|
OK jedno vrijeme je ovo lijepo radilo i danas probam platiti nesto unutar aplikacije i odbije mi tele 2 racun kao metodu placanja.
Na Tele 2 stranici nisam nista nasao da je usluga ugasena, ima tko kakav info vezan za ovo ili je mozda samo nesto u remontu pa je usluga privremeno nedostupna. |
Teško da je u remontu s obzirom na to ako operater omogući plaćanje sa mobilnog računa na Google Play Store usluga smije imati downtime od 3h godišnje.
|
Poslao sam upit u Tele 2, dobit cu odogvor za jedno tjedan dana.
Ne znam onda sto je, na racunu love imam, prije tjedan dana je radilo sad ne prihvaca tu metodu placanja. Valjda su ugasili. |
Ma sumnjam da bi ugasili to tek tako. Nije to mali projekt.
Na stranici i dalje stoji da nude tu uslugu |
Citiraj:
edit: i da imaš valjanost kartice, odnosno da ti nije onemogućeno zvanje, surfanje i slanje poruka, a da imaš para na računu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |