![]() |
Što napraviti u C#
Pozz ekipa, uglavnom za položit C# na faksu moram napravit projekt, mora imati bazu podataka, i valjalo bi da se koristi neki API ili imat nešto "vanjsko" tipa simulator arduina
E sad meni nije problem napravit al apsolutno nemam ideje šta bi napravio :lol2: Pa mi je palo napamet vas pitat jel ima ko ideju? samo da naglasim standardni školski primjeri knjižnica, videoteka, kasa su "prelagani" |
Rent a car?
Poslovnice, vozila, korisnici... |
A ne pada mi na pamet neki API(korištenje api-a, ne izrada :D ) za to, to mi je slično knjižnici, vidoeteci skoro isti princip,
da bar moze nesto tako, napravio bi dobro, al se nebi mora mislit sta napravit, problem je što sam ja programiranje u Javi položio davno prije, a inače on preporučuje napravit aplikaciju za android koja radi nešto a u C# neki tipa server il tako nešto |
Napraviš planiranje ruta sa google APIjem, da računa koordinate, pa s tim i preko googlemapsa kilometražu itd
|
Predložio bih ti Toggl time tracker. Npr. pregled projekata, klijenata, dnevni/tjedni/mjesečni izvještaj i sl. Nije baš komplicirano, ali možda ti pomogne oko ideje. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |