PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ep 2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27940)

E.T. 09.11.2005. 16:35

Ep 2012

Nasa kandidatura sa Madarskom usla je u "finale" izbora domacina EP2012 u nogometu... Konkurenti su nam Italija i Poljsko/Ukrajinska kandidatura...
Glasanje je bilo jucer i rezultet je:
-Italija: 11 glasova
-Hrvatska&Madarska: 9 glasova
-Poljska&Ukrajina: 7 glasova
ispali:
-Turska: 6 glasova
-Grcka: 2 glasa

Mislim da imamo realne sanse... Za EP 2004. su glavni favoriti bili Spanjolci pa je pobijedio Portugal... sad su talijani pa bi bio red da mi dobijemo... :D

Broken Arrow 09.11.2005. 16:50

Ja mislim da ćemo dobiti ep 2012 ,imam već promidžbeni materijal od ljetos sa logom tog eu hrvatska mađarska (neznam jel to konačni logo) ,a nebi ga radili da se nezna da ga bumo dobili (znate nas niš ne radimo do zadnjeg trenutka kad smo već dobili ,a kamo da bi radili kada se još nezna)
Sve je to politika na kraju....

Router 09.11.2005. 17:48

Ne vjerujem da cemo to dobiti , nemamo ni mi ni Madjari infrastrukturu za takvo natjecanje . Iako bi bilo dobro vidjeti dvoboj Engleska - Njemacka na stadionu Textilca na Ravnicama :D :D

ZED 09.11.2005. 19:22

Citiraj:

Originally posted by Router
Ne vjerujem da cemo to dobiti , nemamo ni mi ni Madjari infrastrukturu za takvo natjecanje . Iako bi bilo dobro vidjeti dvoboj Engleska - Njemacka na stadionu Textilca na Ravnicama :D :D
Pa recimo uefa kaze da ni talijani nemaju infrstrukturu po njihovim kriterijima pa smo na startu jednaki sto se toga tice

Router 09.11.2005. 19:40

Da , to me jako iznenadilo kad sam cuo . al i ziher imaju vise stadiona koji lice na stadione od nas

sNNooPY 09.11.2005. 19:50

Iako bi to bilo stvarno lijepo, cisto sumnjam da cemo dobit kandidaturu, a onda opet kad gledam kak nas je "krenulo" u Europi, mozda cak i dobijemo.
Italija po meni svakako ne bi trebala dobit (imala je World Cup 1990).
Ako nedobijemo mi, volio bi da dobije Poljska&Ukrajina.

Broken Arrow 09.11.2005. 21:24

E da je li to službeno kandidatura baš hrvatska - mađarska (ili mađarska - hrvatska) i ako bi prošli ,di bi bilo finale kod bas ili kod mađara

Tooma 10.11.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by Router
Da , to me jako iznenadilo kad sam cuo . al i ziher imaju vise stadiona koji lice na stadione od nas
nisu sta dioni jedina infrastruktura

@Arrow: i finale i otvaranje je kod nas, naravno ne tim redosljedom

Ramone 12.11.2005. 02:23

Danas sam razgovarao s nekolko ljudi i svi smo bili dosta razočarani što bi se eventualno finale EP2012 u RH i HUN igralo u Mađarskoj tj. Budimpešti...

@Tooma od kud ti ovo da bi se igralo u Zagrebu i koliko je ta vijest stara/nova?

Tooma 12.11.2005. 03:23

Citiraj:

Originally posted by Ramone
Danas sam razgovarao s nekolko ljudi i svi smo bili dosta razočarani što bi se eventualno finale EP2012 u RH i HUN igralo u Mađarskoj tj. Budimpešti...

@Tooma od kud ti ovo da bi se igralo u Zagrebu i koliko je ta vijest stara/nova?

to je markovic reka u jednoj emisiji u kojoj je bilo i dvoje ljudi iz madjarske i oni nisu nista nadodali pa je valjda tako

sigurno je vec dogovoreno di ce sta bit jer to valjda moraju prilozit u dokumentaciji. cisto sumnjam da ide po principu da im se da organizacija prvenstva pa da se onda tek dogovaraju i planiraju di ce sta bit

emisija je bila negdi u vrime kad i utakmica s maltom

sNNooPY 12.11.2005. 13:03

ja sam cuo da je otvaranje kod nas, a finale u Budapest.

Ramone 14.11.2005. 18:54

Citiraj:

Originally posted by Tooma
to je markovic reka u jednoj emisiji u kojoj je bilo i dvoje ljudi iz madjarske i oni nisu nista nadodali pa je valjda tako

sigurno je vec dogovoreno di ce sta bit jer to valjda moraju prilozit u dokumentaciji. cisto sumnjam da ide po principu da im se da organizacija prvenstva pa da se onda tek dogovaraju i planiraju di ce sta bit

emisija je bila negdi u vrime kad i utakmica s maltom

Marković je.... (i sad tu i ide sve najgore kaj se može o nekom polu ljudskom biću reći) + LAŽLJIVAC je!

Vjerujem ti dfa je to tako bilo u toj nekoj tv emisiji - al Mađari nisu ništ reagirali zato što nisu razumjeli o čemu "Kum" priča:grrr: :fuming:

I sam veliš da se uz kandidaturu morao priložiti i neki plan tj. projekat: I tko bi onda iz UEFA-e dozvolio da se igra na Maksimiru (koji je već dugi dugi niz godina gradilište i pitanje je kad će se završiti - izmeđuostalog - isti je predmet sprdnje stranih novinara/komentatora)....

P.S. NITKO sretniji od mene ako se igra finale kod nas...:beer:

krpica 14.11.2005. 21:21

ja mislim da bi mogli dobit jer je ako imam dobre informacije italija več imala neko veliko natjecanje pa mislim da nam je tu prednost!

Broken Arrow 14.11.2005. 21:36

Ma osim to što bi europsko prvenstvo bilo super ,napravio bi se deadline za dovršetak i sređivanje svih većih stadiona...

mighty 14.11.2005. 23:07

ne znam samo jel iko od vas razmišljo tko bi igrao na tim stadionim anakon prvenstva. došlo je do toga da nam tribine zjape prazne i kad se igra derby.

Broken Arrow 15.11.2005. 12:37

Citiraj:

Originally posted by mighty
ne znam samo jel iko od vas razmišljo tko bi igrao na tim stadionim anakon prvenstva. došlo je do toga da nam tribine zjape prazne i kad se igra derby.
Ma uz ovakve naše navijače ,poslije ep bi opet trebali renoviranje prije ikakvih daljnjih tekim... :D

mighty 15.11.2005. 17:20

Citiraj:

Originally posted by Broken Arrow
Ma uz ovakve naše navijače ,poslije ep bi opet trebali renoviranje prije ikakvih daljnjih tekim... :D
to nije daleko od istine

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37.