![]() |
Nvidia GeForce GTX1080 Founders Edition test
Konačno i naš test Nvidia GeForce GTX1080 Founders Edition kartice.
|
Kartica je bolest nema šta.Kad bi non ref.modeli počinjali od 5500kn pa nadalje to bi bilo zakon.
|
mda,6400. Valjda u nvidiji misle da je kod nas tecaj dolara 10 kn ili jednostavno misle da smo ovce.
|
Nvidia nema ništa s time što hr ima 25% porez
Od tipa koji je to radio (formirao cijene u hr) - Dolar množiš sa 7 "zbog gubljena love u konverzijama iz $ u € pa iz € u kn" (jer mi uvozimo iz EU, a ne iz SAD-a) 699x7= 4893 x 1.25 (25% porez) = 6116kn + 2-10% marže trgovca (koja btw uopće nije visoka kao što neki misle) Isto govori i tip iz njemačke Citiraj:
|
Točno,Nvidia pojma nema kolko šta košta kod nas.
|
Citiraj:
Jesu li to test rezultati od 1080 (a greškom piše R9 Fury)? Ili nedostaju rezultati od 1080 ako se išlo na usporedbu sa Fury? Sve ostalo je savršeno odrađeno :beer: |
Citiraj:
|
Da!Meni je najinteresantnije kako niži proizvodni proces utječe na grijanje,a samim time i postizanje taktova preko 1600mhz!
Bolesno! |
mene vise interesira 1070, cijenovno se jos donekle moze progutati.
Krešo, oces je imati uskoro? |
Ja cekam neku non-founders-edition da ju narucim, recimo Asus STRIX ili Gigabyte G1, radi hladenja/buke.
Za sad nema uopce informacija kad bi ih moglo biti, jedinu informaciju sam dobio iz HGSPOTa gdje mi mogu Strixicu nabavit za nekih 2-3 tjedna. Ima neko vise infoa kad i gdje je mogu uzet? ;) |
|
Citiraj:
Budem sljedeci tjedan onda.. thx. |
Citiraj:
|
Citiraj:
cekat cu da se pojavi kod Viteza :lol2: |
Evo, zahvaljujuci UZIShopu i kolegi sa foruma ponosni sam vlasnik Gigabyte G1 GTX1080 od danas. Sad samo jos da dode i spreman sam za testiranje. :)
Asus Strix je trebalo malo cekati, a jako sam nestrpljiv da ovu bebu malo provozam na novoj konfi. |
Čestitamo ti, baš da vidim kako će izać na kraj s Phenom II X4 955 BE C3 :p
|
Ne znam sta je veca kocnica, taj CPU ili 4GB RAM-a. :)
|
Trenutna konfa je u potpisu (4770k, gtx970 i 16gb hyperx), ali tokom tjedna stize 6700k, asus z170-a, i 16gb savagea. Ne znam otkud vam 955BE :)
|
Pa pogledaj "Moj komp", odmah ispod nick-a ti je. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Now that's well spent money. Pogotovo ako je za gaming |
Citiraj:
|
Citiraj:
A i ono, tilo mi se minjat nesto, pa zasto ne. ;) |
Ako je ključ za ključ doslovno ond je leđit. Oni koji plate PDV, za njih je ispravno kaj je rekao Manojlo :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Win-win u svakom slucaju. Jedino me malo ova gtxica izbila iz cipela, al lito je, prizivit ce se :P |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |