![]() |
(riješeno) Problem s mailom
Imam nekakav problem s e-mailom.
Koristim Windows Live Mail. ...te 2 mejl adrese: ja@post.t-com.hr ime.prezime@st.t-com.hr Program mi je namješten da mi pri pokretanju primi nove mejlove. Danas imam samo "connecting" Firefoks / internet mi radi. Nešto je očito otišlo kvragu pa ...što sada? |
Je, ne rade od 13:30h.
valjda su opet nešto uzbrčkali ovi u t-komi |
Dakle , nije do mene nego do njih.
Znači da bi se problem trebao riješiti sam od sebe. btw , svako malo mislim kako nebi bilo loše imati neki beckup mail ali ne znam gdje 'otvoriti isti' a da ne moram čitati iz browzera...savjet? |
Već se znalo dešavati, pa pretpostavljam da će se i sada riješiti "samo od sebe".
Ako imaš i znaš šifre za mejl, možeš pokušati pristupiti preko webmaila na komunikator.tportal.hr Ja mogu. Tamo vidim sve što mi je došlo nakon cca 13:30h danas, kad je sve zaštekalo. |
Hm ...nisam znao da se može prestupiti mejlu preko browzera.
Tebi to radi ? Meni ne radi. :-/ Krivo ime /pass ?? Ne sjecam se kad sam zadnji put ulazio u postavke mejla preko browzera. Ali se sjecam da stvar nije izgledala tako kao sad na komunikator.tportal.hr. Bila su samo 2 polja / jedno za ime a drugo za pass. |
Pa i sad su 2 polja. Korisničko ime i Lozinka.
Meni radi. Ja koristim iste pristupne podatke kao i za outlook. |
Meni ne radi.
Ne kužim zašto. Ukucao sam iste podatke koji su mi u live Mejlu Acconuts / propertis /servers tab Maloprije sam čak i provjeria u blokicu gdje drzim važne šifre. To je to. Uostalom , radilo je godinama bez problema pa nema nikakve dvojbe. Ime i šifra su ispravni. |
neznam zašto tebi neće, ali etotigana - proradilo upravo
|
Neče jer je to MOJ mejl .
Meni inače u životu sve ide naopako pa zašto bi ovo s mejlom bilo što drugačije. Inače , da - proradilo. Hvala ti na društvu tokom ovog teškog vremena... nefunkcioniranja mejla. :beer: |
Brijem da možeš sve čitat iz outloka, il direktno il s nekim pluginom.
Ja imam složen outlook free mail na outlooku i radi bez jebe. |
Za pristup putem browsera mora se registrirati NET.ID korisniči račun ako to nisi do sada napravio..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |