PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Whatsapp desktop aplikacija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=278438)

Neo-ST 11.05.2016. 12:36

Whatsapp desktop aplikacija

http://www.gsmarena.com/newscomm-18169.php

https://www.whatsapp.com/download/

Upravo instalirao...
Ukratko, isto sranje ko i Whatsapp Web (web.whatsapp.com), samo u obliku aplikacije (i to prilično osnovne).

Na download linku piše da je za Windowse 8 i više, no meni radi i na sedmici.
Ne može se minimizirat u tray, nema popup notifikacija, itd.
Ne znam kakva je situacija na 8ici, pa ako netko može javiti...

syss 11.05.2016. 12:43

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2924652)
Ne može se minimizirat u tray, nema popup notifikacija, itd.

pa onda je još gore.

smuchac 11.05.2016. 13:26

Onda je to penis. Ja odem na web sajt i skeniram qr mada ni to nije nešto specijalno praktično...

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Neo-ST 11.05.2016. 13:31

Ma i sama aplikacija izgleda ko da je mini browser sa učitanom web.whatsapp.com stranicom...

OuttaControl 11.05.2016. 14:02

Ma ja neznam kakvi su to developeri u WhatsAppu, al sve što oni izbace je po meni polu proizvod,
Viber mi se uvik činio ko puno bolje i kvalitetnije rješenje, al drugi koriisnici su se navukli na wacap smajlice i šta ja tu mogu, moram ga i ja koristit....

mamutarka 11.05.2016. 14:09

vocap na mobu je sto x bolja aplikacija od vibera, meni bar

JuiceBox 11.05.2016. 14:10

viber za pc je smece, zadnja verzija je doslovno ubila internet na 3 random racunala, plus se vuce ko krepana macka. Na 4. pc gdje sam pokusao instalirati nisam mogao skenirati QR i odustao sam do dalnjeg, poluproizvod.

Mommistake 11.05.2016. 14:25

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2924678)
vocap na mobu je sto x bolja aplikacija od vibera, meni bar

Potpis.

OuttaControl 11.05.2016. 14:53

Mene zivcira puno stvari na wacapu,
1. sta je baziran više na device to device nego na person to server ko viber(promjeniš uređaj i gubiš sve ako ručno ne backupaš)
2. što nema mogučnost instalacije na više uređaja(tablet i mob npr.)
3. što za korištenje web i ocito sad desktop aplikacije mob mora biti upaljen i spojen na internet, što kod vibera nije slučaj
4. pozivi su mi i po kvaliiteti i stabilnosti razinu ispod,

a pro wacap argumenti su mi
1. smajlići
2. veća baza korisnika
i to je to

Al posto zadnjih godinu danane koristim viber za ništa osim poziva cca jednom mjesečno, ne znam za te nove probleme,

Mileni 11.05.2016. 17:13

Obicni wrapper za web. Idiotarija.

Inace, ako vec zelite kvalitetan desktop klijent, probajte sa ovim.

srale7 11.05.2016. 17:25

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2924758)

Nije los, jos kad bi se mogao ubacit viber, tako da imam sve u jednom:D

Mileni 11.05.2016. 18:49

Rade i na tome. Ne koristim takodjer dok viber ne dodje. Na zalost, vecina ekipe medju mojim kontaktima je na viberu, tako da trenutacno koristim (uzasnu!) viber desktop aplikaciju.

vedran031 11.05.2016. 19:26

Zasto vam ne odgovara viber za pc? meni radi sasvim ok, brza, lagana i jednostavna. I za iOS mi je ok

Jedino sto mi smeta kod vibera je sto unisti sliku kada se salje

Cuky 12.05.2016. 08:53

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2924758)

E ovo je zbilja korisno. Još da dodaju viber support i poneki tweak (da klik na X button radi minimize te da zadržava veličinu prozora nakon minimizea) bilo bi super.

EDIT: prijavio im te neke stvari, kažu da će dosta toga doći u narednim verzijama. Vrlo brzo odgovaraju na mailove :)

GoGzS 15.05.2016. 23:35

Cancer od "developera". Chromium zamotan u custom window koji pokazuje na web.whatsapp.com. Istu stvar je napravila ekipa iz Slacka. Ko da mi nije dovoljno sto Chrome stvori 4 procesa i zasjedne na 120+ MB-a RAM-a bez icega otvorenog... a sad tako i ovo smece od Whatsapp-a i Slack-a... onda radje imam 2 dodatna tab-a otvorena i miran.

A vidim Franz je spomenut vec u temi, to je i meni osobno favorit za messengere i pizdarije.

Mario92 16.05.2016. 15:19

Šteta kaj se taj Chromium širi ko kuga, dobar za lijene developere koji eto, ne prekorače deadline od strane managementa ali naprave poluproizvod.

Neo-ST 16.05.2016. 15:31

Koja je razlika između ovog franca i ove aplikacije? Izgledaju isto...

cccp 16.05.2016. 15:35

Franz je isto web aplikacija s minimalnim chromiumom. Jedina razlika je što imaš više četova odjednom u istoj aplikaciji.

ALiEN17 12.03.2018. 23:05

ljudi, molim za pomoć, čini mi se da se to baš upravo desilo nakon ovog update-a na W10, desktop app za Whatsapp mi underlinea crvenom bojom riječi koje ne prepoznaje, bilo da su one HRV i/ili ENG? sve opcije unutar W10 u typing-u sam stavio OFF, gdje dalje da tražim problem?

The Exiled 22.02.2021. 13:37

Refusing to accept WhatsApp's new privacy policy? Here's what will happen to your account:kafa:
Citiraj:

While private conversations will remain encrypted, messages sent to and from businesses may be shared, and Facebook can use the data for targeted advertising. Those who refuse to comply with the new policy will find that their accounts won’t be deleted straight away, but functionality will be severely limited. They’ll no longer be able to send or read messages from the app, and while receiving calls and notifications will be possible, those features will also disappear after a few weeks. WhatsApp notes that users can still accept the updates after May 15 but warns that it generally deletes accounts following 120 days of inactivity. WhatsApp is essentially clarifying that any user who refuses to accept the new privacy policy will eventually have their account terminated.
Izvor: TechSpot

mamutarka 22.02.2021. 13:38

pošteno, ne vidim problem, ko oće oće, ko neće neće

The Exiled 22.02.2021. 13:44

Tak jasno, a i sve to smo već komentirali u prijašnjoj temi, samo su se u međuvremenu Facebook i WhatsApp na svu silu htjeli pokriti i preCtaviti kao zaštitnici privatnosti, a na kraju bude ipak onak kak su orginalno zamilsili i to je to.

mamutarka 22.02.2021. 13:47

samo ću reć da svi moji kontakti koji su prešli na signal i telgram, držalo ih valjda dva dana pa sad opet šalju sa whatsappa :D

The Exiled 22.02.2021. 13:54

To tak obično i ispadne, jer ljudi vole komociju i navike, a mrze promjene, pa budu novi uvjeti prihvaćeni samo da ih WhatsApp prestane gnjaviti.:)

coconut 24.02.2021. 15:05

Evo detalja u vezi nove politike privatnosti na WA i na našem jeziku
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...ovora-20210224

Žak Onanis 08.11.2021. 18:09

Izludio sam se i nikako da rješim ovaj problem
Na kompjuteru sam instalirao aplikaciju “Whatsapp” i pokrenuo je
I zatražilo mi je da mobitelom skeniran COD. To sam i napravio. Kliknuo sam na “povežite uređaj” i onda se pojavi poruka “unesite trenutni pin”. Nije mi jasno koji pin da upišem, jer nisam nikakav Pin upisivao nigdje
Zna li ko kako da rješim taj problem

smuchac 08.11.2021. 20:47

Citiraj:

Autor Žak Onanis (Post 3559509)
Izludio sam se i nikako da rješim ovaj problem
Na kompjuteru sam instalirao aplikaciju “Whatsapp” i pokrenuo je
I zatražilo mi je da mobitelom skeniran COD. To sam i napravio. Kliknuo sam na “povežite uređaj” i onda se pojavi poruka “unesite trenutni pin”. Nije mi jasno koji pin da upišem, jer nisam nikakav Pin upisivao nigdje
Zna li ko kako da rješim taj problem

Odgovorio sam ti na cafeu. :D
Opera. :)

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

wnbeeeE 09.11.2021. 10:26

Zna li netko zašto je potrebno konstantno skeniranje? Čak i nakon skeniranja, često moram unlockat mob da mogu ući u whatsapp web.

Ja sam na telegramu već godinama, a jedini razlog što još uvijek imam whatsapp su tih par ljudi koji se ne miču sa whatsappa iz nekog razloga.

Na telegramu nisam našao niti jednu manu.

mamutarka 09.11.2021. 10:30

to je baš riješeno neki dan (nemora se na mobu palit da bude online) https://zimo.dnevnik.hr/clanak/whats...---682982.html

prileee 09.11.2021. 10:43

Meni i do sad nije bilo potrebno skeniranje. Zapamtia bi mi whatsapp web uredaj (kucni pc - browser) i uvik bi mi radia bez dodatnog skeniranja dok ga ne odjavim iz mobilne aplikacije.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40.