![]() |
Samsung 2233bw burn in ?
problem sa Samsung SyncMaster 2233BW
složio sam danas pc za surf i nakon dizanja windoza vidi se prilikom podizanja sistema side bar traka sa ikonama od ubuntu-a,koji je prije bio instaliran na tom pc-u. isprobao sam monitor na drugom pc-u,rezultat isti monitor je već dugo skoro pa bez crne boje,ali mi je bio kao backup, tako da nije korišten dugo vremena. jel ima smisla nositi ga na popravak ili ostaviti ga dok dela,pa na otpad ? |
Ako je stvarno nekakav burn-in nemožeš ništa posebno napraviti osim da intezivnije koristiš monitor na način da se slika na njemu šta više izmjenjuje ...
Pojasni ovo "skoro pa bez crne boje". Za Zamzung monitore je poznato da imaju problema sa elektrolitima na power pcb, pa se teško pale i sl., mada ovaj tvoj ne pokazuje klasične znakove (otežano paljenje i sl.). |
evo vidi za crnu boju.
izgleda kao da sam 2 rendgenske stavio jednu do druge. kad pustim film, osvjetljenje je kao u kazalistu. :D |
Kakav pr0 bleeding... ebote led.
Meni se čini kao da se panel malo razlijepio. On je već sad za otpad, tako da je to na tebi koliko ga dugo još misliš ne reciklirati. |
Citiraj:
zanimalo me samo jel se isplati nositi ga na popravak,i jel se da uopće to popraviti. |
Pa ako imaš kakav RTV ili PC servis u kvartu ili blizini, odneseš da ga tamo upale i vide kaj bi to bilo i jel popravljivo.
A za ovo kaj veliš da ti treba, za to je dostatan ;) |
Ma mislim da ne mora to ni nositi, sve na panelu je nepopravljivo
|
Glavno da je burn in ovdje problem :D
|
Citiraj:
cuj a kakav je strucan naziv za takvu sliku na monitoru,gdje vidim konkretno sidebar od ubuntu na windowsima ??? na ovim slikama se to nevidi,ali ta slika je prisutna na monitoru,cak i kad sam u biosu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |