![]() |
Bilo je lijepo dok je trajalo . Relame! :/
2 privitaka
I tako doslo je vrijeme kad se bez reklama nece ni internet moci normalno koristiti.
Još samo kad YT napravi istu stvar i opet smo na pocetku. Svi kao sad jadni ne mogu bez reklama ... Jel to samo mene nervira tak nešto ili nisam jedini? |
I ostali smo u iščekivanju updatea adblocka :D
|
Nisi jedini. I opet se mogu blokirati reklame obzirom daimaju drugačiji url u odnosu na slike uz članke.
|
Citiraj:
Da, jedini si. A i naslov teme ti je pravi clickbait, u skladu s današnjim novinarstvom. :facepalm: |
Citiraj:
|
Ja u hostsu imam net.hr, index.hr, bug.hr, mob.hr i jos dosta portala -> blokirano.
Idiotarije, a cesto bih iz navike znao ukucati te domene. Rjesio se te navike ovako na silu, blokiranjem istih :) Index i net su pak jadni da jadniji ne mogu biti. Nedavno sam odblokirao index radi tea valica (vidio temu ovdje na forumu), i ono, smijao sam se kao rijetko kad u zadnje vrijeme. Nakon takvog texta, i to poprilicno dugog, a udarna 'tema' je bio na portalu, sta dalje ocekivati od idiota sa indexa? Net.hr i njihove sise, guzice i naslovi tipa 'ovo jos niste vidjeli' su pak prica sami za sebe. Njih ne mogu ni na 1min odblokirati, pa sve da spoje valica, masturka, milanovica i karamarka u istu 'vijest' :D |
Ja slično, samo su u blok listi i telegram, večernji,dnevno.. I da, slažem se, od kada su redikuli postali kolumnisti i index
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |