![]() |
Sapphire X800 GTO Ultimate
Evo vlasnik sam dotične kartice pa ako ima srodna duša koja se s njom upustil u OC, nek napiše koju riječ...
|
A jesi li se ti upustio u kakav clock? napisi i ti kao ponosni vlasnik koju rijec . siugrno puno ljudi zanima ta kartica , mene na prvom mjestu
|
da da ajd provrti malo 3dmark da vidim rezultate u odnosu na moju od Hisa
|
Prouci ovdje baci se na posao pa da vidimo jel to stvarno radi tak.Kazu da je zasad uspjesnost 100%.
|
Citiraj:
Koliko je meni poznato-moddaju se samo Sapphire GTO2 i Connect3D. On ima Sapphire Ultimate edition. |
Citiraj:
Sutra kupujem maleni vent da ga prilipim na grafulju pa iden u veći clock. Po defaultu ( 400-490 ) 3dmark 05 je 4300. Inaće ATITool kaže da je max core 520 a ram 600. Ali kako ga pustim koji minut vise da trazi max skor, on daje i vece rezultate... |
Pa moze covjek probati.Ide ide, ne ide, ne ide.
|
Citiraj:
+ na svim x800gto kartama sa r480 su hardwareski onemogućena otključavanja pipeline-a (osim x800gto2) |
Citiraj:
Pa lijepo ti još na poćetku kažu evo citiram: ''The GTO² is a special product from Sapphire only. Neither the regular GTO, nor the GTO Ultimate use the unlockable chips. If it does not have ² in the name, it can't be unlocked.'' |
Velis treba citati prije bubanja.Sorry my bad.
|
@virty
Kolke su ti temp. GPU-a i memorije? Prije i posle nek si stavil dodatni ventilator. |
Citiraj:
Zasad sam diga gpu za 30mhz te ram za 10mhz, čisto da nije po defaultu :) Temperatura ovako malo clockane grafulje u idle je 35c dok je u full pogonu 50c. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |