![]() |
konfa do 5 soma
možete li mi složiti neku konfiguraciju do 5 000 kn. (sa monitorom, mrežnom, kučište, matična, cpu, hard, bla bla)
inače to bi bilo za školu |
Matična: Albatron K8NF4X sck. 939 - 529 kn (Ve-mil)
Procesor: 3000+ Venice BOX - 1.023 kn (Ve-mil) Memorija: SuperTalent 512MB - 428 kn (Ve-mil) Kućište: Chieftec DG-01B-D-U - 327 kn (Ve-mil) Napajanje: Fortron 350W - 241 kn (Ve-mil) Grafička: Sapphire Radeon X550 Advantage - 557 kn (Ve-mil) Hard disk: Hitachi 160GB SATA II - 631 kn (HGSpot) Monitor: LG Flatron L720B - 998 kn (Ve-mil) Mrežna: Micronet Ethernet card SP2500RS 10/100 Mbps - 44 kn (Ve-mil) Tipkovnica: Logitech Deluxe Black - cca. 65 kn (Ve-mil) Miš: Logitech S96 crni - 77 kn (Ve-mil) _______________________________ Ukupno: 4920 kn Moreš staviti (ako ti ovo ne odgovara) jeftinije kućište, monitor i disk. |
Ako ti nije bitno kućište i napajanje uzmi od Codegena jer će ti sve raditi bez problema,možeš uzeti Seagate disk na SATA bez SATA II od 160 Gb,Kingmax memoriju od 512 Mb,DVD-RAM LG GSA-4163BB a grafu Gigabyte Radeon X700 PCIE a ostalo od McG-a posta
|
Bolje su SuperTalent CL2 ,imaju niže latencije (CAS 2),a Kingmax (2.5).Niže latencije više pašu Athlonu.
|
Istina ali ga neće clockat a kingmax je kvalitetniji
|
Nema veze,brže će mu raditi komp.CAS2 je defaultna latencija SuperTalenta CL2,zar ne?
|
Citiraj:
|
možda dodati 200kn i uzet 6600?
|
Ja ne kužim dal je ta konfa za školu kao ustanovu ili za učenika koji ide u školu!?:confused:
|
Možda nas testira ili ne daj mu bog zahebava.
|
ta konfa bi bila za školu kao ustanovu, do 5 000 kn
|
I ti odgovara to kaj smo predložili ili............?
|
pa vi najbolje znate.......
|
Igraš novije igre u multiplayeru? :D
|
ak je za skolu onda uzmi 6800GT :D
|
lol i OCZ VX memoriju. To je must have za takav komp :D
|
Onda nek doda još ''par kuna'' za neki X2, pa da vrti sve one ''zahtjevne'' školske aplikacije i programe.
|
Kingmax uopće nije lutrija naročito hardcore series.Svaka 8-9 pločica kingmaxa je vraćena da nevalja a to je dobar prosjek tj.znači da taj kingmax nekog vraga i valja:beer:
|
Takvog kompa se ne bi posramio :)
Evo što mi imamo u školi: Intel P4 Wilamette 256 Mb RAM ATI Fire GL 32 Mb WD 40 GB neko mini tower kućište TSST combu pržilicu Samsung SyncMaster 755DF BTW svi kompovi su zašarani prostim i ostalim crtežima :rolleyes: |
Citiraj:
|
Gle kaj mi imamo na fax-u: (PMF - kemijski odsjek)
Neka ASUS-ova ploča, an njoj je Intel Pentium 4 3,4GHz, Giga DDR-a, ASUS-ova X300, Raptor 37Giga, ASUS-ove DVD-RW i 17" Samsung SyncMaster 740T |
Citiraj:
|
Citiraj:
:eek: jako dobro :D . Izgleda da ću ja još morati dugo biti na Wilamettu. Sutra ću ga OC na 2 GHz, da mi se word brže otvara lol |
willie je guba:beer:
mislim da bi za ministarstvo najbolje bilo da si uzmu ultra-d i "neku" geil one seriju kao ulaganje na duzi rok:D rjedje ce morati kupovati nove kompove |
Sviđa mi se takva zamisao :)
|
Malo manje OT-a. OK?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26. |