![]() |
ime igre?
Ja sam starija sorta al eto zaboravio sam ime igre
Na bug cdu to je bila demo verzija gdje je prvi nivo U biti 3D fps igra i ti imas neki samostrel ubijas u nekom sredovjekovnom selu demone i vjestice na metlama koje lete, a kad god neko krepa ostavi zelenu dushu koju ti pokupis i kasnije na odredjenom broju dusa si besmrtan na kratko vreme |
Painkiller mozda?
|
Eeee to legendo, hvala!
|
I meni zvuči kao Painkiller |
Nema boljeg oružja od onog nekog melee sa oštricama koje se vrte, ako se ne varam moglo se ispucat čak na nekoj špagi pa satre sve putem :D
|
vrijeme za bump :P
kako se zove ima jedna igra, mislim da samo 2 nastavka imala neki covjek koji mutira i bude kao Carnage, onak ima crvene ruke i radi od njih ostrice, sjekire, moze letjet (mislim) pa pici po zgradama starija je igra 2008+ mislim |
Prototype
|
aaa too, fala :D
|
Kolege, hajde da vidimo mozemo li ovu otkriti.
Shareware RPG, grafika CGA/EGA ako se dobro sjecam, nešto neki elves su bili u radnji (tko bi rekao). Oko 1.5mb filesize. Pogled je bio top down, nešto ala Avernum, moguće da je bila podjela "world map"/"combat map" ali ne držite me za riječ. Jedino konkretno što se sjećam da je jedan od itemova bio GREAVES. Igra koja me natjerala da shvatim što ta riječ znači :D |
Darklands?
|
Nije Darklands, opskurnije od toga. Mislim da je late 80's datum igre.
Sto je najgore imam ju jos na CD-u od lokalnog przitelja, no CD davno otisao na vjecna lovista, a popisa nigdje :D |
probaj tu prikopat http://www.abandonia.com/en/game/RPG
|
Znači igra je dosta stara, neke 90-e ja mislim. Igra je 2D, i mapa je bila kocka, nisi mogao ici ni ljevo ni desno. CIlj je bio ubiti ostale zečeve ( mislim da si morao mu skočiti na glavu) , moglo se igrati više playera na jednoj tipkovnici.Neznam jesam bio dovoljno jasan ali to je sve čega se sječam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |