PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Preporuka free online fps-a.. (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=277212)

barcode0000 11.03.2016. 12:25

Preporuka free online fps-a..

Pozdrav ljudi... tražim po netu pa ne mogu naći... Znači postoji li kakva pucačina da je free multiplayer,ali da mogu igrati samo sa svojom ekipom (da hostam server ili tako nešto)..do sad smo igrali UT3 pa bi htjeli nešto drugo...tipa onaj contract wars nam je igriv ali nije nam fora "kačiti" se na server sa drugim ljudima... Svaka preporuka dobrodošla,hvala unaprijed :)

Mommistake 11.03.2016. 13:32

Warframe ti je ok.

barcode0000 11.03.2016. 22:53

Da,ali je third person shooter :(

blava 11.03.2016. 22:54

Citiraj:

Autor barcode0000 (Post 2902138)
Da,ali je third person shooter :(

Warface,taman ja krenuo igrati,sad ne mogu prestati,ima coop koliko vidim :D

barcode0000 12.03.2016. 01:33

Vidim vidim i ja,idem probati,čini se super,hvala ti :)

Albert Wesker 12.03.2016. 14:56

Planetside 2

Necronomicon 15.03.2016. 11:34

Citiraj:

Autor blava (Post 2902140)
Warface,taman ja krenuo igrati,sad ne mogu prestati,ima coop koliko vidim :D

Fora igra, odličan gameplay i grafika ali teški hebeni pay to win...

Uredu je kad te zapadne ekipa koja nema boostere ali nekad ima TDa gdje svi imaju po 10ak killova a jedan lik recimo 50ak a nemožeš ga ubit nikako, istreseš cijeli šanžer u njega i ništa...

BladeRy 15.03.2016. 11:44

Warframe nije p2w. Igram ga odavno, imam sve Prime frameove koje sam skupio farmajuc djelove, a ako ti nesto ne treba, prodas na trznici za platinu i kupis od drugih sta ti treba.

Tako sam pazario slotove za frameove i oruzja, danas je igra puno laksa nego kad sam ja pocimao, onda si na startu sa low lvl weaponima treba sprasit clip u ancieta u weakspot da ga ubijes, sad oneshotam lvl 100 ekipu :)

Ono sta mozes kupit u WFu je kozmetika i/ili frameovi/oruzja sta su tek izasla, a sve mozes nafarmat potpuno free. Svako malo je update i novi content, doduse, content je koje novo oruzje il frame al to da da se ekipa ima cime zabavit.

blava 15.03.2016. 11:49

Citiraj:

Autor Necronomicon (Post 2903459)
Fora igra, odličan gameplay i grafika ali teški hebeni pay to win...

Uredu je kad te zapadne ekipa koja nema boostere ali nekad ima TDa gdje svi imaju po 10ak killova a jedan lik recimo 50ak a nemožeš ga ubit nikako, istreseš cijeli šanžer u njega i ništa...

Koji ti je nick u igri ? Ja imam jos onaj pocetni set oruzja,imam nekih 500 $,ni ne znam kako da otkljucam ostala oruzja ili attachmente ?

U nekih 15-tak rundi sam naletio mozda na jednog tipa sa nekim oklopom,pomislio sam da je cheater jer stoji na spawnu nasem i ubija iako 5 ljudi saspe po magazin :fuming:

Ali generalno je igra zabavna,vrti se fino,graficki je odlicna i gust za igrati kad nema tih pay to win.

T}{OR 15.03.2016. 12:17

America's Army PG netko? Odlična besplatna pucačina.

robert7 15.03.2016. 12:33

Quake live? :D

nub 15.03.2016. 12:37

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2903500)
Quake live? :D

Nije više free. Ima već par god od kad je to otišlo nizvodno.

Albert Wesker 15.03.2016. 12:51

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2903467)
Warframe nije p2w. Igram ga odavno, imam sve Prime frameove koje sam skupio farmajuc djelove, a ako ti nesto ne treba, prodas na trznici za platinu i kupis od drugih sta ti treba.

Tako sam pazario slotove za frameove i oruzja, danas je igra puno laksa nego kad sam ja pocimao, onda si na startu sa low lvl weaponima treba sprasit clip u ancieta u weakspot da ga ubijes, sad oneshotam lvl 100 ekipu :)

Ono sta mozes kupit u WFu je kozmetika i/ili frameovi/oruzja sta su tek izasla, a sve mozes nafarmat potpuno free. Svako malo je update i novi content, doduse, content je koje novo oruzje il frame al to da da se ekipa ima cime zabavit.

Potpisujem, ja sam igrao Warframe jos kad je bio u beti i tada je bio pravi pay to win ali vise nije. Mozes nafarmati minerale za oruzja i dijelove za warframea. Ja sam nafarmao za Rhino Primea i doslovno razbijam sa njime.

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2903486)

to ti je NSA backdoor, kloni se toga

Necronomicon 15.03.2016. 15:20

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2903467)

Mi govorimo o Warfaceu a ne Warframeu. :D

Citiraj:

Autor blava (Post 2903469)
Koji ti je nick u igri ? Ja imam jos onaj pocetni set oruzja,imam nekih 500 $,ni ne znam kako da otkljucam ostala oruzja ili attachmente ?

U nekih 15-tak rundi sam naletio mozda na jednog tipa sa nekim oklopom,pomislio sam da je cheater jer stoji na spawnu nasem i ubija iako 5 ljudi saspe po magazin :fuming:

Ali generalno je igra zabavna,vrti se fino,graficki je odlicna i gust za igrati kad nema tih pay to win.

Nick mi je Necronomicondb.
A dobiješ nešto love ako si bio dobar na kraju svakog meča ili ako pređeš one tutoriale.
I onda s tom lovom nešto iznajmiš (na 1, 7 dana i sl) , koja glupost...
Ili naravno kupuješ kreditse pa s njima onda ingame money...

Čini mi se da im je matchmake takav da vazda stavi par onih s velikim levelima i brdo opreme da se iživljavaju na nama jadnicima. :D

T}{OR 15.03.2016. 15:47

Citiraj:

Autor Albert Wesker (Post 2903510)

Dokazi, ne obećanja. :)

Do tada - odlična besplatna pucačina. Zvuk i pozicioniranje u prostoru možda najbolji koji sam čuo u FPS-u.

ibme74 15.03.2016. 16:00

Cod4? Dignete server na free.war24.net i peglate

rodney 15.03.2016. 16:32

Citiraj:

Autor Albert Wesker (Post 2903510)

Ako se toga bojiš, kloni se windowsa, interneta, telefona, susjeda itd.
:fiju:

robert7 15.03.2016. 18:48

Citiraj:

Autor nub (Post 2903504)
Nije više free. Ima već par god od kad je to otišlo nizvodno.

O boze zar i to :(, pa imam je na steamu kao free, sta su promjenili?

KhongLo 15.03.2016. 23:41

S.K.I.L.L. - Special Force 2

barcode0000 16.03.2016. 23:21

Svaka čast za COD4 :)

nub 17.03.2016. 01:57

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2903644)
O boze zar i to :(, pa imam je na steamu kao free, sta su promjenili?

Da, bilo je prije free, pa su prešli na steam i bilo je valjda besplatno neko vrijeme za preć, no ja sam to propustio :D Sad je 10€

A gameplay je dosta promijenjen, tj dumbed down kako bi bilo privlačnije masama, pa je svega par servera sa starim, normalnim, postavkama.

ddoxy 18.03.2016. 00:01

Skini EPIC games launcher i skini UT4 (još je u testnoj fazi), ali je u postpunosti funkcionalno i igrivo.
Ja se od sutra idem "učiti" igrat to čudo.

Stream kreće od oko pola 9 ujutro.

https://www.twitch.tv/dokmanic

Necronomicon 18.03.2016. 19:22

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2903486)

Citiraj:

Autor KhongLo (Post 2903758)

Kakve su ove dvije po pitanju cheatera?

Igram Warface ali nekad je stvarno nemoguće, nakači se na server kreten s aimbotom i onda nema nikakva gušta u igri.
Zato sam svojevremeno prestao igrat COD4 MP a bio mi je zakon...

T}{OR 18.03.2016. 22:38

AA:PG nisam toliko igrao kao prethodni AA3, najviše sam vremena proveo sa najboljim u serijalu a to je bio AA2. Tamo se znao zalomit koji jazavac sa aimbotom. Ali to je jako kratko trajalo. Punkbuster te stavio na listu, postojale su interne liste među boljim serverima i nije ih bilo puno.

Na AA3 se ne sjećam, no to je bilo zbagano kod samog izlaska. AA:PG se aktivno nadograđuje od developera, ja se nisam susreo sa varanjem i nisam je veću dugo upalio tako da ne znam trenutnu situaciju. Ako ih i ima vjerujem da je to zanemariv postotak.

Xizor 20.03.2016. 18:20

Citiraj:

Autor nub (Post 2904209)
Da, bilo je prije free, pa su prešli na steam i bilo je valjda besplatno neko vrijeme za preć, no ja sam to propustio :D Sad je 10€

A gameplay je dosta promijenjen, tj dumbed down kako bi bilo privlačnije masama, pa je svega par servera sa starim, normalnim, postavkama.

Ako si ikad imao kakav premium placen mozes probati zadaviti spongea na ircu da ti da key za steam

nub 20.03.2016. 19:52

Citiraj:

Autor Xizor (Post 2905595)
Ako si ikad imao kakav premium placen mozes probati zadaviti spongea na ircu da ti da key za steam

Imao sam pro godinu dana i premium par mjeseci.. Slao im na support, odgovorili nešto bezveze i dalje samo ignorirali. Mah, i onako me to proslo, sva sreća :D

Xizor 20.03.2016. 22:27

Citiraj:

Autor nub (Post 2905618)
Imao sam pro godinu dana i premium par mjeseci.. Slao im na support, odgovorili nešto bezveze i dalje samo ignorirali. Mah, i onako me to proslo, sva sreća :D

Hehe, quakers dont quit they just take a break :)

I mene su cimali na supportu, ali kad sam udavio sponga na ircu on mi je sam dao key, samo sam mu rekao nick i mejl na koji je nick bio registriran.
Mora da je presudilo kad sam rekao da sam nabavio steam samo radi QL :D

Daedalus 21.03.2016. 07:29

Dirty bomb

X-Plosiv 21.03.2016. 08:20

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2903577)
Dokazi, ne obećanja. :)

Do tada - odlična besplatna pucačina. Zvuk i pozicioniranje u prostoru možda najbolji koji sam čuo u FPS-u.

Baš gledam da skinem AA:PG i onda skinem aa2 mape, nađem servere i peglam opet SF Hospital, Pipeline, Bridge...volio sam te mape :D

k1z+ 25.03.2016. 04:53

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2905739)
Baš gledam da skinem AA:PG i onda skinem aa2 mape, nađem servere i peglam opet SF Hospital, Pipeline, Bridge...volio sam te mape :D

pa na STEAM-u je besplatna.
AA3 je bio zakon.nije bilo hakera,ucis engleski,....steta kaj ga vise nitko ne igra.

http://store.steampowered.com/app/20..._7_7_151_150_1

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13.