![]() |
20 pinsko napajanje
Imam 20 pinsko napajanje 450W, i plocu Epox 9NPA+ Ultra koja na ploci ima utor za 24 pinski konektor. Pitanje glasi, hoce li ploca dobro i stabilno radit sa 20 pinskim konektorom ili moram kupit novo napajanje? Unaprijed hvala na svim odogovorima!
|
Kupis is adapter i rijeseno. Ona 4 pina na kraju nisu nista drugo nego dodatak mase i voltaze koje ionako na napajanju izlaze s istog mjesta.
|
Aha, ok, thx! A koliko otprilike dodje taj adapter i gdje se moze kupiti?
|
nemoj kupovat adapter
šteti napajanju a i epoxica radi super stabilno sa 20 pinskim napajanjem |
Znaci nebi trebalo stetit ako ostavim taj 20 pinski konektor? Ovih dana sam naletio na neki post na forumu da je pitanje vremena kad ce nesto otic ako upiknes 20 pinski konektor u 24 pinski utor...
|
|
ma necu se upustati u to, ako ce mi radit stabilno, necu nista mijenjati.
|
Imam ja taj konektor viška pa ako si iz Osijeka reci gdje da se nađemo pa ću ti ga poklonit ;)
|
E pa jesam iz Osijeka :D Kad i gdje ti odgovara?
|
Ja sam u Josipovcu, ti reci gdje da se nađemo i ja ću doći, bilo kad, nije bitno ;)
|
Eto ak moze u nedjelju oko podne? kod katedrale? Ili recimo kod HGspota, tak cemo se odmah prepoznat :D
|
Citiraj:
|
20->24p adapter jest potencijalno štetan. najbolje je napajanje izravno ukopčat, tj. ostaviti 4 pina slobodna.
bruno, nije isto. drugo je kad napajanje ima 2 voda za pojedini rail, a drugo je kad ti 'na silu' stvaraš od jednog dva. bilo je već priče o tome: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=21325 |
Ok. Prihvacam takvu mogucnost. 72w kroz jednu zicu.Znaci 144w kroz 2 zice. A 144W kroz dvije zice ili 144W kroz jednu nije isto.
Iako jos uvijek nisam imao problema s tim adapterima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |