![]() |
(riješeno) .dat ekstenzija za DVR snimač
Ovako,kao šta i u naslovu kaže. dobio sam jedan DVR snimač sa 4 tB podataka snimljenih. Kad skinem HDD i postavim ga u komp dobijem puno fileova sa .dat veličine 500 mb i jednostavno ne znam kojim playerom kako da ga otvorim.
Probao sam VLC-om i svakako al neće. Dal netko zna neko rješenje možda je netko imao sličan problem. |
jel ti nebi bilo jednostavnije snimit to na DVDRW i onda ubacit u pržu i prebacit na HDD...to su VOB fileovi koje pretvoriš u neki mp4 (ili sa DVD shrink ikopiraš na HDD)
|
Citiraj:
@Majkus Koji software koristi snimač? Vjerojatno ima nekakav player za to. |
koji to DVD rekorder ima HDD sa 4TB?
čak i media player u koji ubacim HDD po izboru snima u .ts formatu koji komp uredno može pročitat. |
Citiraj:
@Majkus: http://forum.videohelp.com/threads/3...=1#post2417946 |
al Majka se i dalje ne javlja da da više detalja odakle mu ti diskovi i na kojem uređaju su snimani...
|
Citiraj:
|
Svaki DVR ima i aplikaciju sa kojom pregledava snimke. Odes na stranice od DVR-a i pod "Downloads" ili "Software" skines program koji je player. Pokrenes i gledas :)
Makar snimke mozes pregledavat i unutar samog DVR-a. Stavis monitor na njega ili se spojis preko mreze na njega, odes na snimke koje te zanimaju i gledas. Napisi o kojem je tocno snimacu ( DVR ) rijec pa mozda mozemo vise pomoc :) |
Evo Majke! :)
Šta je najgore,nemam model DVR snimača. Znam samo da je DVR. I nisam od neke pomoči,znam. Unutar snimača mogu ja gledati snimke i to nije problem,al ja moram HDD izvaditi i gledati snimku na PC-u. Uglavnom,Wrag pomogao si. Uspjelo mi je ovom metodom: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |