![]() |
SP2004 baca error
Dakle program SP 2004 by Johnny Lee mi nakon par minuta izbaci error i ugasi se kod testiranja memorije ( Stress RAM ), dok je CPU test vrtio 24 sata bez ikakve greške...
E sad pošto nisan baš upoznat s dotičnim programom može li mi neko objasnit šta znači ovo: FATAL ERROR: Rounding was 0.4999542236, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. |
Rješenje je jednostavno....ili digni napon memi ili opusti latencije ili možda ćak smanji radni takt jer ti je to znak da ti RAM ne radi stabilno.
|
Probaj sa najnovijim Prime 95 jer sam ja čuo da SP 2004 ima problema s testiranjem memorije od 1GB i više ;)
|
Citiraj:
Ali tko zna ;) http://img103.imageshack.us/img103/6...mex27sj.th.jpg |
Citiraj:
Napon je 2,9 V i ne ide više ( a Kingmax i ne može više koliko san ja upućen:confused: ) Latencije su bezobrazno visoke i ovako 2,5-3-4-9 A ni FSB nije nešto ( 220 ) iako je ovo modul od 500 Mhz |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebeni rami mi koče cili sistem:( a ja se ponada da bar njih neću morat mjenjat pri prelasku na A64:( Moji su isto zeleni, za čip neznan... Neda mi ih se sad vadit i skidat bakar s njih:D Uglavnom greška znači da nešto ne štima ( FSB, napon ili latencije ):) |
Citiraj:
Možda bi na s939 radila ko zmaj :D |
Citiraj:
Evo sad već uru bez greške:confused: |
Citiraj:
Memorija je za kurac:clap: Kolko para tolko i muzike:beer: |
Citiraj:
|
Niti ja nemam pojma ali mi tak javi! :fuming:
207x13 je nemoguće jer bi onda imo otključnog 3000+ (joj da bar imam 207x13) |
Pa otključan je, al prema dole. :D
|