![]() |
is dfi great or what
|
I pisac je htio reći...što?
|
Valjda ce nam uskoro objasniti . mozda nesto sa plocom i clockom
|
Stari, napravi poster od tog screenshota i odi van, da vidiš kak se curice vlaže na tvoj zuperPI i tvoje propertise....:clap:
|
Citiraj:
|
Možda je "is DFI great or what" (moš' mislit stil)
|
DFI je ozbiljna ploča. Stvarno ozbiljna ploča. Da bi dobro obavljala svoj posao trebaju sati i sati konfiguriranja...zajebavanja sa postavkama memorije....ITD....za OZBILJNE PC geekove... idući put uzimam neku drugu,,, npr EpoX ili Abiticu...
|
Re: is dfi great or what
Citiraj:
kae djurdjevcan? :D jesi rjecit....ti po onoj,slika govori vise od rijeci,ha? :beer: |
Re: Re: is dfi great or what
Citiraj:
(uz to idu i problemi sa primeom:clap: ) |
@dautanec kaj ti neje jasno.imam doma i epox nf2 sa corsair Xl ramom koja se ruši nakon pola sata primea pa je dfi pravo čudo od ploče,dela tjedan dana bez rušenja i smrzavanja windowsa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jeee,pa kaj si si ti zmislil?da epox vredi necemu? ja bi ga cez oblok hitil,j****u vrag m****r! :D ;) |
Kolko sam ja skužio stvar je u napon jezgre koji mu je 1.68 a ganja procesor na 2722 MHz i sad misli da je to samo na DFI-u moguće :D
Samo mene zanima jel on išta čuje, chipset fan na 7k okretaja, ne zvuči mi na dobro :D |
Nije DFI odličan jer radi tjedan dana bez rušenja nego je EPoX u banani jer ne radi pol sata... Okrenuo si pilu naopako ;)
|
Citiraj:
Amen to that :P Nije ploca "Cool" i "zakon" ak moze stabilno radit! Tad je tek prolazna :smoke: |
I EPoX-ica radi 10 dana bez restarta, nemojte baljezgat bezveze. :D
|
Nisam mislio na EPoX općenito nego na dotični primjerak koji ne radi pol sata. :)
|
8kda3+ = 49h dual prime stable...
Dal je zato odlicna ploca? Nah, samo radi kak bi trebala. Odlicna ploca je ona koja radi kad sve druge stanu... |
chipset fan se ni ne čuje uz dva 120 alumnijska titana na 2100
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |