![]() |
AMD X4 870K White Christmas Edition giveaway
Sretan Bozić svima. Pod PCE borom se našla jedna zgodna konfiguracija za jednog od naših forumaša i čitatelja koju poklanja AMD.
|
svjetski giveaway, svaka cast!
sretno meni kao potencijalnom dobitniku, a onda daleko poslje i svima ostalima :fiju: |
Sretan božič svima!Svaka čast PC expertu i AMD najbolji mogući poklon za nas forumaše i sretno dobitniku,lp.
|
Ja sam svoje proročanstvo da sinoć u 2:38, pa vi odigrajte, pfffffffff Randomsyss.org :p
Citiraj:
BTW sve pohvale PCE ekipi i AMD-u, za nagradnjaču i Sretan Božić! |
Odlican giveaway! Sretno svima :)
|
Syss nema pravo sudjelovanja. 😄
|
Sretno svima :)
|
Citiraj:
to vam je moj božićni poklon svima! :D |
Hvala i svaka čast pcekspertu. Svima sretan Božić a dobitniku neka razvali ovu kutiju (u igrama ofkors) :)
|
Sretno svima, a posebno onome tko osvoji. :D
|
Sretan Božić svima! Idu li figurice zajedno s kompom? :D
|
Ne, Krešo i ja ostajemo u PCEkspertu 😄
|
Citiraj:
|
Uf sta bi mi sjela of konfa ko budali samar, taman za poklon frendu za blagdane.
Sritno svima. |
Ovo kučište me podsjetilo na moj Fractal, fina nagrada i svaka cast, nek ga dobije onaj tkome je najvise potrebno, netko tko se voli igrati mnogo a ima nekog dulca athlona ne moze si mozda priustit nesto jace.
|
Sretan Božić i sretno svima :) Ja odigrao, pa držimo fige! :)
|
Nadam se da bilo tko da dobije...da će actually igrati i uživati u tome.
Mnogo sreće svima, merry christmas! :D |
Odigrao... Sve najbolje svima i sebi želim dobitak :) Uopće nisam sebičan :P
|
Evo odigrao i ja :) Sretno svim sudionicima! Jako lijepa nagrada je u pitanju, svaka cast na ovoj prilici :)
|
Citiraj:
E pa neću ni ja sudjelovat čim si ti osobno "pipkal masnin prstin sa žderonjan" - pa to vrijednost pada na 10% stvarne cijene i ruši mi šverc komerc razbojniče.... Ostalima sritno ;) http://i65.tinypic.com/waoj1k.jpg |
Citiraj:
svaka čast amd-u,uvijek nešto pokllone,bilo je i različitih grafičkih kartica za giveaway kolliko se sjećam...šta je itko ikad dobio od nvidie? ništa koliko znam ovdje,šipak eto što...a nije da nemaju poslano:) |
Reci da si previše popio plz...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel se barem malo osjećaš glupo sada? Barem malo... |
Citiraj:
to je bilo 2008 godine...imate nešto friškije...amd stalno nešto poklanja također molim nvidia fanboje da se ne prijavljuju na giveaway:D |
nVidia sam fanboy, osvojio sam već 6600K na giveawayu u 10. mjesecu i jedino što mi u životu ide su nagradne igre. :D
Imam li pravo sudjelovati i na ovom giveawayu ili treba proći još vremena? |
Citiraj:
|
Citiraj:
S time u vezi, molio bih nadlezne da javno, transparentno, demokrscanski, i otvoreno objave listu onih koji su participirali, uz to da barem godinu dana imaju zacrvenjene nadimke na forumu. Ti i takvi ionako na pitanje gdje si bio '91. odgovaraju sa "iz Seiersberga svercao AMD 80386DX natrag preko Šentilja i Bregane". Hvala i bok. |
... uz sysa, bulju na red je dosao i bubba 😀
|
Citiraj:
Ali te 80386DX kopije Intela su bile prilično legitimne, to se mora priznati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12. |