![]() |
Lenovo Ideapad 100 - nema drivera za win8?!
pozdrav. slazem novi lap, instalirao win8
odem na stranicu od lenova, utipkam serijski broj, odaberem OS. za win8 mi nadje samo lenovo utility i neki softver za prepoznavanje face. instaliram - nist se ne dogodi. nemam nikakve ikone nigdje, ako odem opet na setup, pita me dal hocu odstraniti to kaj je instalirano. odabrao win 8.1 , onda mi izlista sve zive drivere... poskidao sve.. probao instalirat - ne da. veli da driveri ne odgovaraju. trebam do sutra slozit taj lap i zapeo sam. pomoc! :wtf2: |
koji os dižeš gore?
|
pa napisao sam da sam instalirao windows 8.
ovo sa downloadom 8.1. drivera sam samo isprobao jer znam da za neke marke laptopa su kompatibilni driveri za 8 i 8.1. u ovom slucaju nazalost nisu :/ |
jel to win10 tablet nativno?
|
Citiraj:
Bas moras instalirati Windows 8, sto ne instaliras odmah 8.1 ? |
ne. radi se o laptopu, Lenovo Ideapad 100-15IBD model 80qq002wsc
Citiraj:
zadovoljan sam osmicom i nemam potrebe instaliravat 8.1 probat cu kablom lap u router pa direktno da prepozna model i skine drivere, ako to ne uspije, onda cu izgleda morat stavit 8.1 btw kak ide taj apgrejd i kolko traje? ne moraju bit origigi win 8 ? |
Skini si ISO od 8.1 i instaliraj, ustedit ces si vrijeme i promet, ne vidim razlog kompliciranju kad nema podrske za 8-cu, link http://windows.microsoft.com/en-us/w...-refresh-media
|
a aktivacija i te spike?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |