![]() |
Priglup problem sa ROM-ovima
Dakle ovako...Izluđuju me DVD-rom i pržilica već neko vrijeme.
Problem je ovaj: Npr, stavim jedan CD u DVD rom, izvadim ga, stavim drugi i u My Computeru (bilo gdje:D) ostaje sadržaj prvog CD-a. Retardirano...Jedino restart rješava problem. Pa pobogu, neću svaki put restartati komp kad idem CD promijenit!:fuming: :smoke: Ajde pomozite molim vas...Format C ne dolazi u obzir jer imam toliko bitnih stvari na kompu (odmah me zaboli glava)... Užasno me živcira što npr. nemogu instalirat igricu koja je na više cd-a(!)...Strašno...Jer uopće ne prepoznaj CD koji stavim nakon prvog. Plz help! Ima tko kavih ideja? Ili je imao sličan problem?:beer: |
Fino ja dojdem kod tebe sa praznim HHDom i fino napravimo back up, a iza njega tadadadam: FORMAT C: :D
|
Neće to riješit format c:
mene još od starog kompa jebe to sa ovi TEACom...jednostavno, kada vadite CD i kada on izađe potrebno je refresh napraviti da on skuži da ga nema u uređaju i onda staviti CD u njega pa ponovno refresh...a ako neće onda refreshati sa ZATVORENOM ladicom... a ako stvarno neće onda ide reklamacija:beer: |
Firmware?
|
Re: Priglup problem sa ROM-ovima
Citiraj:
|
Fora je kaj Romovi :D rade kod frenda najnormalnije...
|
Ne vjerujem da je problem u romovima, niti u hardweru.
Imao sam taj problem nekoliko puta, ali me nije previše smetalo. Nekada je pomoglo F5 (refresh) u "My Compajuktor", a nekada je Norton Win Doctor riješio bug u windowsima, tj win exploreru. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |