![]() |
razer ili logitech
Trebao bi si uzeti novi mis ovaj svoj bi poslao u mirovinu.
Sad me zanima sta bi vi uzeli Logitech G5 ili Razer Copperhead http://www.ocia.net/reviews/copperhead/page1.shtml |
Ja bi uzeo G5
|
Logitech all the way, ne nužno G5, možda MX518.
|
Logitech d vei it min tu bi plejd!:D
dakle ili G5 (ak imaš love) ili mx518 (ak imaš malo manje). nebuš fulo s nijednim.:beer: |
I ja bi logi...al nemrem se odlučit :) obadva su super ;)
|
Logitech ,ako nista bar je puno lakse dobavljiv i dostupan.
|
Pa jel ne bi trebo biti razor punu bolji i kvalitetniji?Ipak je po meni to vrhunski miš sa žicom
|
Ja sam uzeo 518 i jako sam zadovoljan s njim, evo danas sam stavio i nove drivere i vidim da su izasli i za win 64.
|
nije nista posebno rejzer;)
u klasi sa 510...tj nesto slabiji...po funkcionalnosti itd... |
Citiraj:
sad logitech preuzima vodstvo. Edit: i imao je prvi optički miš sa 800 dpija |
Ja jos uvijek preferiram sa zicom, bezicni imaju malo ali primjetno kasnjenje.
|
518
|
g5 su imali/imaju jos problema sa microswitchem,paske ce ti sve rec...ja bi osobno razera,bas zato kaj ga nemaju svi...
|
Logitech i to uzmi 518 super je miš to je moja preporuka
|
Hmmm ... kao korisnik G5 - koji je izvana isti kao i 5xx generacija - NISAM ZADOVOLJAN!
Naime - nakon 5+ sati igranja ( rijetko, ali se događa ) jako me bolji zglob desne ruke. Toga naime nije bilo na Microsoft bežićnom, koji je eonima neprecizniji, ali ima daleko bolju ergonomiju - barem za moju šapicu :p |
Ma G5 ima gotovu sličnu/istu ergonomiju tj oblik kao MX500 - ja ga već 4god maltretiram po više od 10h na dan i možda me samo malo dlan znao zaboliti (al to nakon rekordnih 16h na kompu) :D inače nit neosjećam -
|
Ma to sve ovisi kakovu šapu imaš - meni jednostavno ovaj ne " leži " ... jbga :rolleyes:
|
Citiraj:
|
518 je skupa, ali mi se ćini da vrijedi svake kune.
|
Pitao sam zato sto sad imam Logitech dual optical i boli me ruka ako igram par sati sa njime. A i vidim da nije da sam ja neprecizan nego jednostavno u UT2004 moram imati precizniji mis. Sto se tice Razera to je noviji model nije onaj koji se moze u Linsku kupiti. A cijena ne kupuje se mis svaki dan :) , tako da bi htio sto kvalitetniji kupit samo zicani naravno.
Planiram si uzet 4400x2 1gb ocz vx i 7800gtx najvjerojatnije 512mb ram tako da nova konfiguracija trazi novi mis. Nadam se da ce trajat 2-3 godine ovaj novi kompjuter stari je sigurno trajao od 2002-2006 skoro :) |
Citiraj:
Sad se vratio na bežičnog Microsofta - šteta :( Brijem da će G5 na tržnicu ako ne uvalim pajdašima ;) Tako ako netko treba - nek mi se javi .... možda se dogvorimo :D P.S. Nemojte očekivate smiješne cifre :p |
MOŽDA budem zainteresiran... :p
|
Mozda od microsofta onda mis bi mogao biti zanimljiv? http://www.extremetech.com/article2/...1858226,00.asp
|
MX518 najbolji izbor i najbolji omjer ulozeno-dobiveno
vise gumba od G5 (za G5 velika mana je nedostatak onog na placu) bolja ergonomija od Razera Razer je zanimljiviji onima koji vole svjetlucave stvari (po meni) dok je MX518 najbolji izbor za gamera hooah!!! :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da se razumijemo ja ne kazem da je G5 los mis (daleko od toga, posebno veliki + za utege), ali moja preporuka i izbor je svakako MX 518 : sniper : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |