![]() |
Samsung Smart Hub - problem?
Ljudi pozdrav,
Postavio jucer doma novi TV, Samsung UE48JU6472. LAN radi, WiFi radi... Sve ostalo ok. Ne mogu kompletirat Smart Hub proces. Pokrene se, provjeri vezu na net, kaze OK i onda stoji na ekranu "Terms and Conditions, Privacy Policy... downloading". To je 3. ekran od 5. Ne mogu dalje od toga. Samsung account opcija pod postavkama TV-a isto nedostupna. Ne vjerujem da mu za skidanje dokumentima o uvjetima korištenja treba ne znam koliko vremena. Svaka pomoć dobrodošla! Hvala. |
Glupo pitanje ali jesi stavio kvacice na to da se slazes sa terms and conditions. Mislim da ima tri kvcice na tom ekranu i ako se ne slazes sas svime nemozes preci dalje.
|
Nisam ni došo do ekrana za prihvat uvjeta. Samo piše downloading i tako stoji.
|
Na Wi-Fi-u je kaes sv eproslo verifikaciju?
Ja sam bas prije 10 dana pustio jendu 48cu i jendu 55cu u pogon, oba su prosla u par minuta sve bez problema sa skeniranjem kanala. |
Wireless radi, LAN radi. Ne znam tocno sto mislis pod WIFI verifikacija.
TV jednostavno zapne na dijelu kad treba ponuditi Terms & Conditions. Downloading... i tako unedogled. edit: evo zvo sam Samsung sluzbu za korisnike. Kazu spojit ce se udaljeno na tv kad budem doma da vide o cemu se radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |