![]() |
Usluga 3D printanja - gdje u Zgb?
Pozdrav svima,
trebao bih neke smjernice vezane za usluge 3D printanja (dakle, ne kanim kupovati svoje), ima li netko iskustva s time u Zagrebu? Kolike su nekakve okvirne cijene (predpostavljam da se temelji na utrosenom materijalu ili kompleksnosti, ali cisto neke usporedbe radi s gotovim modelom)? Mogu li se kombinirati boje? Koji je program "najuniverzalniji" za crtanje takvog necega - naravno, po mogucnosti da je i za nas slijepe na 3D relativno shvativ? I najbitnije, koliko brzo moze biti gotov takav proizvod (trebalo bi mi nesto do 19. 11.)? TIA! |
Google kaže da to ovi nude - http://www.3dfarma.hr/ .. najbolje kontraktiraj i vidi sa njima :)
|
Citiraj:
Zato sam i pitao ima li netko konkretnih iskustva, tipa, Kiki iz Firme d.o.o. je šupčina i zavaljat ce te jer nece isprintati tvoj 3D falus u zeljenim bojama i zeljenim finisom ali moj prijatelj iz Druge firme d.o.o. radi fantasticne 3D vađuđi flešlajtove pa se javi njemu da ti sve rijesi. |
Eklatantno :goood:
|
Citiraj:
Ja bih trebao neku sitnicu da mi isprintaju pa tražim kod koga i gdje i kako i koliko. Tenks. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |