![]() |
(pitanje) CPU nadogradnja STARE KANTE
rijec je o ovoj maticnoj (everest info)
Citiraj:
mene zanima, se moze na tu plocu dati (zbog utora) neki bolji proc, preferirano dualcore, ili neki jaci single core ? i koji ? :P |
Athlon XP 3200+ ti je najžešći CPU za Socket A, koliko je meni poznato.
Nikad nije postojao višejezgreni proc za taj socket. |
Šta god gore stavio, razliku vidjeti nećeš tj. bacio si novce.
|
Citiraj:
Ali kao što je već napisano to je za današnje pojmove prejadan hardware i bacanje para. |
Ne isplati se upgrade-ati...
|
sto se tice tipa
ovo veli Citiraj:
samo mi je namjera vise da youtube ne steka (tj flash) posto gpu nije za to (gf 6600) a morat cu dati win7 na tu masinu, eto zato pitam za "upgrade" cpu-a dobro to su vise jeftine zakrpe |
cpu ti je tu najmanji problem... uglavnom za w7 - baci to sve u savu.
|
Citiraj:
|
Nažalost, to je relikvija.
Za ovo što si nabrojao, minimum je kakav Core-based Celeron (430/450) kojih imaš po 20-30kn i neki jeftilen od s775 matx ploče i 4GB DDR2... Ali ta matična je bila jedna od boljih socket A sa nForce2 čipsetom u to vrijeme, ako ne i najbolja. |
Baš kak Rino veli, to u 2 poteza ide na 3200+, al badave ti je išta ulagat od vremena i para u tu platformu. Kolko je smeća natovareno online, to se mora vraški potrudit da i webpage otvori ovih dana.
|
zato i ova tema :)
ako noviji za taj utor imaju sse2 onda je isplativ upgrade naravno ak nekostaju ti proci neznam kolko..... //edit web radi kako treba jer koristim SSE1 pale moon za to |
Citiraj:
Slozi neki Linux + game emulatore gore i daj klincima u kvartu da se igraju ili nesto. Realno, ta masina nije ni za pokloniti, jer zaista nemas sto 2016. raditi na njoj... |
ok fala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |