![]() |
Rootpc.hr (infomacije i iskustva)
Bok,
evo samo da ukratko napišem svoje prvo iskustvo kod rootpc-ija. Nazvao sam dečke i tražio sam da mi slože konfu za igranje za cca 6k kn, u roku od par sati sam dobio ponudu: -FX 8300 ( Na 4ghz ), -LC CC120 Hladnjak, -Gigabyte AMD 970A, -DDR3 1866 Mhz Kingstone, -OCZ SSD 240GB, -R9 380 4gb Grafička, -Fractal 650W, -Fractal Core 2500 Kućiste S popustom na gotovinu cijena je bila 6100kn što mi je odgovaralo, nakon uplate, komp je bio kod mene za 2 dana, uz to da je i bio clockan :roller: Lijep pozdrav. |
Uzeo neki dan par Mikrotik routera kod njih, zasad pozitivna iskustva, pristupacni preko live podrske a i na mail.
Takodjer opcija placanja PayPal-om mi je odlicna. Dostava je brza, roba stize dan nakon uplate. |
užas! pitao sam može li artikal bit dostavljen k meni u četvrtak (preksutra) oni vele da nemre jer kao ne rade dostavne službe u četvrtak! kontaktirao drugog dilera, veli da dostava normalno radi u četvrtak...koji papci...pitam se sad jel to po socijalističkom sistemu - 2 dana prije i 2 dana poslije praznika se ne radi...
očito opet neka IT prodaja iz garaže sa 10 artikala na lageru i 100 000 na web šopu koji nijek od njih nego kod uvoznika--- |
I na šta se ti tu žališ? Što dostavna služba preko koje oni šalju ne radi za badnjak?
Neki rade, neki ne rade, neki rade do 12:00, neki ne rade uopće, to ovisi o 100 stvari. Ako on hoće tu svoju trgovinu/webshop zatvoriti 2 tjedna prije božića i otići na skijanje to je njegova stvar jer je to privatna trgovina. Ali glavno da si ti popljuvao trgovinu i povukao paralele sa socijalizmom, umjesto da si naručio to što trebaš ranije. |
|
@mamutarka
Prejako :D PayPal checkout je jedan ogroman plus kod mene :) |
Citiraj:
Malo zbrkana procedura, nije da je tesko ubacit PP API na shop i customizirat checkout, al svatko ima svoje veselje :D |
Citiraj:
|
Kupio ovdje EVGA SuperNOVA 750 G2 napajanje i kuciste Thermaltake suppressor F51, sve proslo u redu, ekipa je super tamo, vole popricat i daju kvalitetne savjete, uspjeli su mi sve nabaviti unutar 24 sata i jos su mi izasli u susret i spustili cijenu.
Preporuka :goood: |
Znaci ova slika koju sam stavio vrijedi :D :D :D
|
Da, sve sta vidis na stranici vrijedi ;)
|
Evo kod njih sam kupovao memoriju za komp i mogu reći da sam jako
zadovoljan,što brzinom, što brigom za kupca. Paket je bio jako dobro zapakiran i mogu dati samo preporuke za trgovinu sa ovim dućanom. |
Zapadni Zg napokon nije više u milosti i nemilosti Protisa i Linksa.
Prava renesansa, kad bi imo para mogo bi birat između Future i rootpc-a. Aleluja! |
1 privitaka
evo ukratko svoja iskustva da podjelim
ovo je prvi i posljednji put da u tom shopu nesto narucujem u cetvrtak sam narucio neke stvari stiglo mi je na mail obavjest narudzba u obradi i to je to niti sta javljaju niti salju i sad mi na njihovom sajtu pise "Processing in progress" zatrazio sam storniranje i kod njih vise ni kabla nebi narucio a kamoli nesto drugo mogu se zamislit koliko su brzi sa reklamacijom :fuming: |
Vikend je bia, jesi nazva ljude, pita di je zapelo? Odma storno mi je malo bezveze reakcija
|
jebiga sad je gotovo javio se covjek izvinjava se imaju problema sa sustavom
|
Citiraj:
Već sam rekao da webshopovi nisu za svakoga, fino se ti prošetaj do neke trgovine i kupi na licu mjesta šta želiš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |