Citiraj:
Autor donbon
(Post 2846980)
Jasno mi je da nakon ovog posta neću dugo trajati na ovom forumu.
Ali nema veze, ništa nisam izgubio.
4 godine sam član pcexpert foruma, + 2 godine čitam forum.
Imam manje od 200 postova to puno govori o karakteru ovoga foruma.
Kada sam se registrirao na ovaj forum tražio sam i pitao za pomoć oko nove konfiguracije.Nikada nisam dobio savjet ili odgovor nego sam bio po kratkom postupku odheban i ismijan od dežurnih šupaka koji su pod protektorator moderatora.
Od tada nikada više, žali bože tražiti savjet na ovome forumu.
Moje pitanje glasi: Zašto je Pc expert forum već jako dugo u polumrtvom stanju?
Sjećam se zlatnih dana foruma kada je bilo odličnih rasprava i dobre ekipe koja je htjela pomoći i dati ti dobar savijet.Ta ekipa je je odavno otišla.
Prije trenutnih moderatora koji izigravaju boga jer i nakon 30te nisu izašli iz puberteta.
Uvjeren sam da postoji vlasnik čija je zadnja.Ali koliko vidim činjenično stanje foruma da li je digao ruke od pcexpert foruma i dopustio da forum bude već jako dugo na respiratoru?
|
Rješenja ovakvih patnje je vrlo jednostavno, otvori svoj forum i moderiraj ga kako želiš. Nije ti palo na pamet da je forum točno onakav kakav želimo da bude? I da se tvoje poimanje foruma i onoga što bi on trebao biti i predstavljati jednostavno ne podudara s tim istim vlasnicima i moderatorima? Ili kako ti je sugerirano - možda je problem jednostavno u tebi tvom pristupu...
Nećeš dobiti ban ili što slično, bar ne zbog otvaranja ovakve teme. No, iskreno se nadam da i sam vidiš da stvarno nema smisla to što otvaraš temu pitanje iz znatiželje, s ovakvim sadržajem...Iako vidim da ti nije prvi puta - slična tema pokrenuta je i 2011 godine pa se postavlja jednostavno pitanje - ako ti ne paše sve ovo, koji vrag radiš ovdje minimalno 4+ godine?
Citiraj:
Autor Mileni
(Post 2847005)
Forum je definitivno u kuJcu. Pa neki ribu iz uzgoja usporedjuju sa divljom ribom. Ako to nije sramota i ako to nije zalosno, onda stvarno...
:(
|
Manje više, isti odgovor kao i na prethodno pitanje. Mislim ljudi, nitko nikoga ne tjera da dolazi ovdje i troši svoje dragocjeno vrijeme na stvari koje mu ne pašu. Dopustite, kao što i mi dopuštamo vama pravo izbora, našu slobodu da forum vodimo, moderiramo i usmjeravamo onako kako želimo. Da nešto ne valja sa strategijom i svime ostalim, forum bi davnih dana propao kao i stotine drugih, kako na ovim tako i na širim prostorima.
Dapače, forum je tu, jedan od dugovječnijih, pogotovo ove tematike, broj članova se povećava, razina diskusije i ostaloga je, s obzirom u kakvim vremenima živimo još i sasvim solidna. Zaboravljate činjenicu da je danas puno manje klinaca koje na ovakav način zanima tehnologija i slične stvari, nego prije 5-10 godina, a samim time je i broj ljudi koji mogu održavati kvalitetniju raspravu na višem nivou daleko manji. A i konstantno dolazi do smjena generacija, gdje stariji članovi jednostavno, ako ništa drugo dobiju djecu i sve ostalo i normalno da interes i slobodno vrijeme za ovakve stvari splasne. A nove generacije su takve kakve jesu, tu nam nažalost nema pomoći.
Citiraj:
Autor Ati freak
(Post 2847167)
Možete se sprdati, ali kad vidim ovakvu temu , koja do dana današnjeg nije obrisana niti editirana.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270328
Takvo nešto prije par godina se ne bi nikako desilo.
A sad je neki jadan dečko u još jadnijoj rvackoj spalio svoj komp za koji je šparao, zato jer se neka osoba izrazito sarkasticno pa se i to nastavilo kroz cijelu temu.
:chears:
|
Nije obrisana s razlogom, volim tu i tamo pustiti ovakve žalopojke samo da potvrdim s odgovorima ostalih članova da nam je strategija i dalje ok ;)
I kad se tako uvjerim, kao što sad jesam - zatvorim je.