![]() |
(riješeno) Tapatalk pitanjce?
Brzinsko pitanjce, podržava li još forum tapatalk?
Instalirao sam najnoviju verziju jer nisam neko vrijeme bio online i nemogu nac pcekspert. Cuo sam da je navodno problem u verziji tapatalka? Ima tko kakav info? |
meni radi na iOS
|
Moguće da nisu updejtali API na forumu pa zbog tog ne pronalazi.
Tor i Krešo bi trebali znat više :D |
Rijesio problem, ocito mi se nesto app zblesila, reinstalirao i sve 5.
|
zadnjih 3mj tapatalk pro na ios više se surađuje sa pce forumom
nit ne dolaze notifikacije od inboxa nit forum postovi game over za tapatalk i ovaj forum ? |
Pričali smo o tome ... stara i dobra TT vulgaris verzija 6.2.5 radi ok :kafa:
Jer mora biti zadnja sw verzija mantra + probudio temu iz 2015 :fiju: |
(riješeno) Tapatalk pitanjce?
Samo sta za ios to nije bas kao na androidu skinit apk i instalirat ako se ne varam.
Meni radi uredno sve na ios, “obicni” tapatalk verzija 8.10.21(2740) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
to mi search prvu izbacio, a bilo mi glupo otvarat novi topik a kasnijei vidio .. piše rješeno .. :) |
izgleda da free verzija radi
ove tapatalk pro izgleda da više nit nema na apple storu ubili ju , gamad i sad da lifetime platim 250 kn opet, što sam več jednom platio i tko garantira da neče opet to napravit, kome se žalit osim upravi vodovoda ? |
Zadnjih nekoliko puta kad sam (na kratko) otvorio PCE u Tapatalku (iOS) nakon par minuta reklame su mi ubile mob, toliko je počeo štekati i jako se ugrijao
|
baš hoću napisat, paljenje tapatalka mi nakon minute sjebe mobitel skroz, em sve počne štekat, em postane vruć kao što nikad nije
neki ozbljan leak ima aplikacija |
Ja stvarno neman takvih problema, dosta cudno.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pitam se bi li situacija bila bolja kada biste koristili pihole/adguard/private dns u svrhu ubijanja reklama na razini mreze, ne na samom uredjaju. Da li ajfoni uredno vuku i koriste dns s vase wifi mreze ili forsiraju svoj dns..?
Jer na androidima nemam nikakvih reklama u igricama/appovima koje inace budu krcate reklamama. Koristim pihole na kucnoj mrezi i private dns kada sam na mobilnoj mrezi. |
Stari Tapatalk PRO 8.10.1 (iOS) još radi ( već dugo nema nadogradnje)
@xlr Koji private dns na mobilnoj? Cloudflare? |
Pa radi stari i meni
Ali nema notifikacija Sad sam stavio taj novi non pro I tamo notifikacije rade I od foruma i od inboxa Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nije problem u Tapatalk aplikaciji nego njihovom serveru.
https://www.tapatalk.com/groups/tapa...6409-s170.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |