![]() |
AMD Radeon R9 Nano test
Testirali smo zanimljivu R9 Nano karticu.
|
pa ono što se činilo kao pun pogodak i pompozno najavljivalo te isčekivalo je ispalo, imho, najgluplja i najbesmislenija grafička trenutno na tržištu.
možda ne čak i trenutno :D |
Ja ne vidim problem u grafi, štoviše jako mi se sviđa i dokazuje da AMD može napraviti nešto što ne papa puno više struje od nVidije.
Ipak, cijena je totalni promašaj. Da je barem soma kuna manja bila bi malčice bolji odabir. |
Stvarno impresivno za kikiriki veličinu.
Ima li kakvih naznaka trzanju prilikom throttlanja? EDIT: greška u zaključku, navedeni i7 nije Brasswell, neg ŠirokiBunar :) |
dobro nebuloznu cijenu neću ni spominjati, ali ono daš pare za nešto što radi na soma mhz, pa onda ispadne da zbog veličine (rashladnog sistema) to baš i nemre raditi na soma nego na manje, pa onda staviš u kejs veličine kutije cigara, pa ispada da radi na još manje.
dakle moraš je staviti u veći kejs, a u veći kejs možeš staviti i veću grafu sa normalnom cijenom i tu-negdje performansama. |
Citiraj:
http://www.tomshardware.com/news/com...aces,1033.html |
Kako se samo sjećaš tih bisera? :D
|
@De5tr0yer Trzanja prilikom throtlanja nema. Greška popravljena, fala.
@syss pa dokazano je da unutar kućišta nisu ništa lošije performanse!? jedino eto na tren spusti malko više takt, ali prosjek je tu negdje ;) |
ideeeeeeeeeš... sram ogromna me trenutno obavila da sam propustio ovo maestralno parče povijesti :D
mislio sam da je asrock amd + intel mobo nešto najluđe i najlošije što je ikada ljudska ruka stvorila :D edit: ma oke prosjek i to sve, ali da je hlađenje propisno odrađeno do trotlanja ne bi dolazilo, ne? ja iskreno ne bi htio da mi trotla nekaj za kaj ću bacit mjesečnu plaću ;) |
Citiraj:
|
A cvčri, a ? :D
Oče to oče, nisu 970 jedine :chears: Dobar review ! |
e da... dobar review sam zaboravio napomenuti :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |