PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   T-mobile ! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=272925)

Jole911 23.09.2015. 11:32

T-mobile !

Naručio ja mobitel na pretplatu sve proslo OK ali za 1 sad dobijem obavjest ovu!Taj sam racun dobio prije 5 dana za 8 mjesec !
Hahaha al su me zahebali :D

Poštovani,

Nastavno na Vašu narudžbu, šaljemo Vam rezultat njezine obrade.
Pregledom osobnih podataka vezanih uz narudžbu, u sustavu je vidljivo dugovanje u iznosu od xxx.xx kn za fiksne usluge radi kojeg se narudžba mora stornirati.
Ako niste upoznati sa navedenim dugovanjem, isto možete provjeriti upitom preko jednog od kanala korisničke podrške:https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/kako-do-nas
Kad se navedeno dugovanje podmiri, moguće je podnijeti novu narudžbu.

Srdačan pozdrav,

HRVATSKI TELEKOM D.D.

tor 23.09.2015. 11:34

o čemu ti pobogu? I koje je pitanje na kraju ove balade :D Fulao temu?

Jole911 23.09.2015. 11:36

Citiraj:

Autor tor (Post 2830904)
o čemu ti pobogu? I koje je pitanje na kraju ove balade :D Fulao temu?

Dobro ako ima tema o T-mobile premjesti nisam vidio al mislim da je suludo brkat mobilne i fixne račune ,no dobro isto tako moze se ddesit za njihovu struju ako racun nije placen nemoš kupit mobitel :D

Ljepo su me nagovorili da idem na tele2 ili VIP

Juice 23.09.2015. 11:42

Jel ima neko pitanje tu?
Poslali su ti samo obavijest o dugovanju jer je prošlo dospjeće plaćanja. To kaj s iračun dobio prije pet dana jbg, pošta kriva. Računi se automatizmom kreiraju i šalju na početku mjeseca.

tor 23.09.2015. 11:44

Pa dobro, plati dug i sve 5, čemu gorčina :D
edit, mori ga to što mu ne daju mobilnu liniju dok ne podmiri račun za fiksnu. No i dalje stoji ovo gore, plati i adio.

Jole911 23.09.2015. 12:32

Citiraj:

Autor Juice (Post 2830911)
Jel ima neko pitanje tu?
Poslali su ti samo obavijest o dugovanju jer je prošlo dospjeće plaćanja. To kaj s iračun dobio prije pet dana jbg, pošta kriva. Računi se automatizmom kreiraju i šalju na početku mjeseca.

Pitanje je kakve veze ima mibilna i fixna telefonija ,dakle isto bi se dogodilo i sa strujom koju nude opet bi povezali račune i ako nije jedan placen nema kupnje u webshopu?Jel to normalno?

tomek@vz 23.09.2015. 12:35

Citiraj:

Autor Jole911 (Post 2830929)
Pitanje je kakve veze ima mibilna i fixna telefonija ,dakle isto bi se dogodilo i sa strujom koju nude opet bi povezali račune i ako nije jedan placen nema kupnje u webshopu?Jel to normalno?

Ako je isti vlasnik je. Isto kao što i je i činjenica da imaš za kupit mob a nemaš za platiti struju...onak...logika :zdero2:

Jole911 23.09.2015. 12:37

Citiraj:

Autor tomek@vz (Post 2830930)
Ako je isti vlasnik je. Isto kao što i je i činjenica da imaš za kupit mob a nemaš za platiti struju...onak...logika :zdero2:

Nije jer se ovdje radi o preplati i taj mobitel kosta 90 kn :D ostalo na rate,,Ajd dobro kod nas je sve normalno pa i pljaćka države :zdero2:
A kad su već toliko zapeli sad necu vise imat ni SIMPU iz inata !

nub 23.09.2015. 12:40

Ista firma, ne kužim zašto ne bi bilo normalno?

To je kao da u istoj firmi naručim jednu stvar i ne platim, pa se čudim zašto mi neće dat drugu stvar iako nisu iste...

trouble 23.09.2015. 12:58

Da na Hrvatski prevedem....to je ko da se napiješ u birtiji i zapišeš se jer nemaš kodsebe te ujutro oćeš i kavu na zapis i oni ti nedaju dok ne platiš za pive od sinoć :D

D1viry 23.09.2015. 13:04

Citiraj:

Autor Jole911 (Post 2830929)

Normalno je. Ista firma.

jopis 23.09.2015. 13:49

Isuse kakav smor, i da se ne izrazim ružnije jer ću opet popit karton, od lika -.-

Čovječe, pobogu, DUŽAN si HT-u, dal za sticker iz njihovog shopa koji košta 5kn, ili 300kn za fiksne usluge, poanta je da si DUŽAN i da NE MOŽEŠ ugovarat ništa novo dok ne podmiriš PRETHODNA DUGOVANJA prema TOJ tvrtci. To je i malom djetetu jasno, samo tebi nije jer je tako prokleto teško pročitati uvjete prije sklapanja ugovora s nekim.

tor 23.09.2015. 13:55

Citiraj:

Autor trouble (Post 2830944)
Da na Hrvatski prevedem....to je ko da se napiješ u birtiji i zapišeš se jer nemaš kodsebe te ujutro oćeš i kavu na zapis i oni ti nedaju dok ne platiš za pive od sinoć :D

e ovo ću da ti ukradem i s time završim ovu potpuno nepotrebnu i besmislenu raspravu ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13.