![]() |
TL-WN722N odspajanje
Bog s vama mladichi,
Imam problem s USD adapterom TL-WN722N. Čim je pod gasom (torrent, 10mbit) adapter se sam odspaja s mreže i s USB porta. Zvukom W10 kaže da je odspojen. 10tak sekundi kasnije se opet spoji na USB i mrežu. Nastavi raditi pa onda nasumično opet nakon nekog vremena disconnect. Malo sam pogledo po netu i vidim masu ljudi s istim problemom. Probo sam sve prijedloge za rješenje (drivere, power management opcije, device manager) ali ništa ne pomaže. Sad sam evo spustio u torrent klijentu broj konekcija, ali s polovičnim rezultatom. Isto se dogadja kad adapter spojim na laptop. Svaka pomoć i savjet su dobrodošli. |
Vjerojatno Win10. Pola wifi stickova ne radi kako treba. Jeben OS, svaka im čast -.-
Ako imaš USB 3.0, probaj u njega spojit. Znam, zvuči glupo, ali meni pomoglo kad mi je wifi stick crashao windowse s blue screenom. |
Oj, hvala na odgovoru. 3.0 neće ni čut. Ne prepoznaje ga.
Spustio sam torrent konekcije na 150. Povuko cca 1.5 gig bez prekida. Vidjet cu za dalje. |
jesi probavao sa win 7 driverima? meni na win 8.1 su znali bolje raditi nego oni pisani bas za 8.1.
|
Pokušo sam s Atherosovim W7 64bit. Ista stvar.
|
Zamijenio ga za D-link DWA-127. Opet isto.
Izgleda da je do W10. Idem po PCI verziju. Ovo neka stoji za neke bolje dane. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |