![]() |
Soldat
Za sve one sa slabijim mašinama, a žele se malo zabavljati napucavajući se po 640x480 pixela....:)
http://www.soldat.pl/ |
djeluje zanimljivo...
Sniper, jel valja čemu da neskidam đabe? neda mi se na ISDN-u...:( |
Vidio,probao,razvalio...igra je zarazna...
Preporučam da se proba... |
TO vam je nešto slično Jazz Jack Rabbitu 2 ak ste igrali (ja samo 2-ku) sa dosta oružja, kad se nađe dobra ekipa postane zarazno... ja ne igram jer bi to bilo zlostavljanje 7800GT... :D
|
Daaaaaaavno sam to igrao...prije ne znam... 2 god? .. 1 god? ne sjecam se...znam da sam imao 56k jos uvijek :D ... uglavnom nisam mogao prestat igrat
|
Citiraj:
|
Isplati se igrat, igra je full zarazna, ja i frenodvi smo u mreži to par puta igrali (4 kompa) hebeš UT kraj ovoga, igra roxa, a i za one sa 56k je dobra, nema cimanja kad igrate na net.....samo preporuke, a mogli bi i klan za tu igru osnovat :D :D
|
Soldat je stara ali dobra igra, zarazna je...
al ako vec ocete stare igre, obavezno isprobat LIERO (milsim da je bilo vec tu price oko nje)...ko wormsi, ali sa jednim crvom i klanje 1 na 1 protiv ljudskog protivnika ili kompa. Imam doma, nije velik fajl, al nisam siguran dal dela bez problema na WIN XP!? |
Citiraj:
thnx Download in progress...;) |
Igra je PRVA LIGA :clap: :clap: :clap:
Kako prije nisam znao za nju??! Sada ce da vrjeme na poslu leti :D :D :D :D |
Citiraj:
|
Obje su predobre, liero za hot seat, a soldat za lan :)
Ste probali igrat soldat tak da jedan ima motorku, a svi ostali bez oruzja? I onda se naganjate po mapi, kad ubije nekog, taj preuzima motorku :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
samo sada neam vremena niti za q4 a kamoli za to :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |