![]() |
EPoX 8RDA3+ i modani BIOS
Zanima me jel se netko igrao s tim? Našo sam na netu dva modana BIOS-a, jedan TicTac (Bios 171003), a drugi Merlin (Taipan 0.2 3.19). Jel se isplati flešat?
|
Proban Tic-Tac ov ,dok sam bio na toj epoxici i bio mi dobar ;)
|
Citiraj:
166 MHz @ 1.425 V 200 MHz @ 1.675 V 217 MHz @ 1.800 V Dalje sam išo do 230 MHz, al nisam testiro stabilnost. |
hm.. i mene zanima na koje revizije ide taj moddani bios i kakav je... naime, ja sam vlasnik revizije 3.2
|
merlin 0.3 je po mom misljenju najbolji za 8rda3+ ploce (idu sve revizije)
ako nekgo zanima moze mi se javit na omegavsi-wifi.org pa cu mu poslat |
meni je TaiPan 0.2 11.10.2004 by -=Merlin= odličan, i ide do 240 FSB-a. Preporod od kada sam njega fleshao
:clap: ako ti treba pošaljem ti na E-mail |
Citiraj:
|
ne.... 0.3 je najnoviji i dosta je bolji od 0.2
|
Iman i ja Merlina:)
|
Pa jel može neko lupit link za taj BIOS jer sam ja našo samo ono gore.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možeš li mi samo još reći jel se otvaraju kakve nove mogućnosti flešanjem tog BIOS-a? Kolka je mogućnost da se nešto sjebe?
|
Citiraj:
Sjebat? teško:) Jedino ako si toliko sretan da ti u tih 10 sek koliko traje flash nestane struje:D |
Domy, ajde malo napisi tu dojmove kad istestiras taj BIOS. Kao sto vec rekoh, zanima me :)
|
Evo, flash je pao, a prije njega, naravno, backup starog BIOS-a. Zasad sam primjetio za nijansu bolje performanse u 3DMarku i Everestu, a kasnije ću se bacit na klokanje. Trenutno nemam vent na chipsetu pa zato.
|
može li se s istim biosom flešati 8RDA3?
ako može molim link ili da mi netko malia, thx. mario.maric3@zg.t-com.hr |
Citiraj:
Ja se nisam ni trudio ostavit taj TaiPan BIOS jer mi se svako malo sistem smrzavo. Probo sam mjenjat latencije, al nije pomoglo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam stvarno jel BIOS radi na toj ploči. |
Citiraj:
Majstore sad sam otvarao komp i na mojoj epoxici piše baš EP-8RDA3 i nema nikakvo I. Ako ne vjeruješ slikati ću pa poslati. .... " Znalac" hm, |
Odi na njihovu stranicu pa ćeš vidjet da je nema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |