![]() |
Zamjena grafičke kartice
Pozdrav
Imam geforce4 Ti4200 128mb.planiram kupiti novu grafičku jer je ova već sada kod mene skoro 3,5 godine... dvoumim se između 6600gt i 6800nu. sad zanima me koliki će biti pomak u perfomansama za razliku od starog titaniuma.da odmah napomenem ne zanimaju me rezultati u 3dmarku jer to ništa ne znači,zanimaju me iskustva s realnih situacija... i tko je je prešao sa ti4200 na jednu od ove dvije nek mi kaže dojmove ubrzanja naspram stare... |
Razlika je ko nebo i zemlja, i bolje uzmi 6800, a još bolje X800GTO.
|
uzmi svakako novu karticu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam presao sa GForce4 Ti4800 na 6800LE, razlika je ogromna i na performansama i na kvaliteti,
PS 1.3 VS PS 3.0 |
He he , malo je smjesno gledati kako svako malo za agp netko preporuci x800gt o.
ako se mislis igrafi sa grafom - onda 6800 - a i sigurno ce biti dugovjecnija nego 6600gt . |
Ok.odlučia sam.uzet ću leadtek 6800nu.
još par pitanja u vezi nje. 1.jel to nv40 jezgra? 2.imam 400w napajanje,da li je to dovoljno za nju i da li se moraju spojit još neki dodatni molex konektori? 3.jel ima velike razlike između 128mb i 256mb modela?da li se isplati davati još oko 200kn za dodatnih 128mb? 4.preporučite mi neki dobar dućan u zg di je ima,jer sam po zadru tražia i nisam nigdje naša? |
Citiraj:
2.da sam zavisi koje ak je smeće onda baš i nebi stavio karticu na to 3.isplati se svakako dat tih 200kn za 256mb 4.links,ve-mil |
Citiraj:
Napajanje je Logic 104K 400w |
nije mi baš napajanje poznato,a s obzirom da mi nije poznato možda je šrot,koliko si ga platio?
|
Citiraj:
|
To napajanje ti je ista klasa kao Maxpower , Everpower i slicno .
|
Citiraj:
|
Ja sam uspio nabrijati svoju 6800 na MS Industrialu,tako da
te napajanje možda ne treba mučiti |
samo kaj imati takvu karticu na tom napajanju ti je malo veci rizik da ostanes , ne bez napajanja , nego bez 20puta skuplje grafe . zato uz bolje i strujo zedne grafe - treba i kvalitetnije napajanje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |