![]() |
(riješeno) Prilikom downloada nigdje ne mogu otvoriti web stranice
Prilikom downloada web stranice na bilo kojem web browseru se ne mogu otvoriti. Uglavnom javlja ovo: Server not found Firefox can't find the server at www.google.hr.
Kad nema downloada, sve stranice se normalno otvaraju. Koristim Windows 10 Pro x64, finalna verzija. Čista instalacija, a ne upgrade. Isti problem sam imao i na Windows 7, 8 i 8.1. Za zaštitu koristim Eset Smart Security, zadnja verzija, SuperAntiSpyware Free i Malwerbytes Anti-Malware Free. Za probu sam isključio sva ova 3 navedena programa, ali je problem ostao isti. Modem je ZyXEL P-660 HN-T1A. ISP je Eronet. Brzina downloada je 8 Mbps. |
Na koji način radiš download, koristiš neki torrent klijent za download, neki download manager ili skidaš preko browsera ?
Probaj limitirati max. download brzinu, kao i upload brzinu ako koristiš neki torrent klinet, pa onda isprobaj. |
Citiraj:
Resetirao sam modem i za sada sve radi kako treba. Mislim da je problem riješen. Prije ovoga sve sam probao, ali nikako da mi padne na pamet da resetiram modem, mislim na postavke. |
No dobro zašto uopće koristiš 3 AVa.
Vjerovatno ti stoji onaj ! u taskbaru da nema Interneta. Pokušaj s Windows alatom da ti pokuša popraviti konekciju. Ugl. dali drugi PCevi i uređaji imaju interneta? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |