![]() |
Voditelj projekta "Hrvatska Cyber Liga" traži se:
|
Malo si falio podforum...zar ne?
Evo selim pod svastara... |
da nisam u skoli bi se ja zaposlio...
fakat poso je ok bas bi to volio radit |
Ja bi se isto htio na taj posao zaposlit samo ja još nisam ni u srednjoj ali gotovo sve znam što traže i još nemam ni dozvolu za vožnju bicikla a kamoli auta
|
ispunjavam sve uvjete, zavrsio sam skolu imam 18 godina, imam vozacku za auto, ma sve, i rado bih to, ali me jebe jedna stvar, zivim u Rijeci.... :(
|
to je jebeno
preseli se u zg iznajmi si stan itd. |
to ti je ko maturalac poso nije tezak,imas svoj stan,trebe ,tulumi,cuganje sam si svoj gazda,kupis si neki auto za par mjeseci i briga te samostalan si ne ovisis o nikome ak nemres izdrazat uvjek se mos vratit tatici i mamici u rijeku,ovo ti mozte bit ko maturalac
ja da sam na tvom mjestu odma bi otiso,kak sam ovo ljeto otiso u pulu radit tak bi i u zg. |
a i to sta kazes, uostalom imam rodbine dosta u Zagrebu i tako.
|
Ja bi to radio, samo je bed kaj sam još u 6. r :D
|
isuse. pa koliko ti imas godina? :D
|
Citiraj:
|
wooo, kiddo! twice older.
bravo, ja sam u 6 osnovne pljuvao iz stukalnice, radio pracke i gadjao zenske u noge, ispustao gume autima, nakon skole isao doma i pisao zadacu, zenske vidjao samo u skoli, a navecer se vracao sa paljenjem ulicne rasvjete, tako da mi zima nije pasala, a u krevet isao prvi...:D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(a inace, sta radis?) Citiraj:
|
SniperWolf stvarno si mlad, svaka čast, biće nešto od tebe :D :beer:
|
:) thnx ljudi :)
Da sam ja brijao po parku tj. da stari nije nabavio Celera 733 vjerojatno bi još bio u 4. r s obzirom koja ekipa je furala po kvartu...:rolleyes: najviše sam se zaljepio za komp jer sam uvijek bio lamer u društvu....<----vidi onoga, nezna ni pljunuti kak treba sa tobogana, nemože istrčati 10 puta igralište, neda mu stara da igra nogić...----> pa normalno kada od alergije niš nisam skoro mogo jest i bio slab ko **** a o prašini da ne pričamo:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: nek mi isti taj ko mi je to rekao dođe na nišan u Quakeu 3 ili UT2004, pa bude vidio..........:fuming: hmmm... ^^dobar temelj za knjigu :D |
radim kao konobar,u Restoranu Kukuriku u Kastvu, zavrsio sam za konobara btw. i radim po cijeli dan nekad...a sta ces nikad dosta para.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |