![]() |
Jel netko ima crack za Ht imenik 2002:beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Da več ga vidim kako crta; ove stranice ne služe za....:D
|
Evo, nije Ozren...
Ovaj forum NE sluzi za razmjenu BILO kakvih informacija vezanih za piratsvo... Pogotovo ne za Hrvtaski softver. |
A, ne. Ne važi. Nije fora dok Ozren to ne kaže. Navikli smo se na njega, pa molim lijepo...:D
|
Citiraj:
Kad mi njih zeznemo to je jedno, BITNO, a kad oni nama zunu na računu cifru, pa to smo si sami krivi (mislim na preplatu i slične stvari) Ma dobri su oni, pa kad bi inače hrvatski puk imao šansu da si za bagatela novce priušti ISDN sa DT lagera i plaća 1kn za CIJELIH cca.20min. pristupanja internacionalnoj mreži, i to sve preko regionalnog SVJETLOVODA koji košta kao 3 brutto dohotka manje afričke države. Pa ih moramo držati kao malo vode na dlanu!!! Ma potpuno si u pravu. Ljudi kupite taj CD i dobite 2 licence, pa možete i vi i susjed za iste novce znati sve brojeve u "rvatskoj" :D :D :D (a možete ga i rentat pa i nešto zaradit) :D :D :D |
By popular demand:
Kradja intelektualnog vlasnistva je uvijek kradja intelektualnog vlasnistva, neovisno o tome jel se radi o tvrtki A ili tvrtki B (ili o HT-u). To sto je HT tvrtka koju ne mozes voljeti i koja radi svashta neopravdava neeticno ponasanje prema njoj. Bottom end: Nema o krekovima na PCE-u, jel jasno!? |
Citiraj:
|
Uf......
tuzite mi hagu izdajte za mene tjeralicu zato sto trazim crack a mogu se kladiti da svi imate brdo piratskih programa,igrica,glazbe :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: : :clap: |
Ali ih nitko ne dila preko PC Eksperta.
Ja imam original HT Imenik. I crackove. Niti jedan od njih ne radi kao original. Probao sam. |
Citiraj:
|
Ozren naj se ljutit moram...
Jel neko možda probao sa ClonCd-om presnimit sliku tog cd-a, i onda iskoristit original pristupnu šifru!!! ... vidiš da nisam podržao crackiranje :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako mene pitate, glupost. Samo zamara, a meni koji stalno nešto mijenjam u kompu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |