![]() |
Savjet - grb sportskog kluba
Pozdrav svima, ne znam gdje bih stavio ovu temu, nek admini premjeste ak sam fulao.
Ugl, pomoglo bi mi vaše mišljenje oko rukometnog grba MRK "Sesvete" - radi se redizjan starog grba i sad imamo dva-tri neka okvira rješenja (skice) novog grba. Uvijek su se nosili plavi dresovi, ove godine se i garniture mijenjanju, pa sad sama nijansa plave se isto može promjeniti prema grbu. Slušam prijedloga, mišljenja i sl. (ova kuća na grbu je simbol kvarta čisto da pojasnim). Kada se odlučim - dogovorio sam s dečkom da mi složi u vektorima logo. Stari grb Verzija #1 & #2 Verzija #3 & #4 (na brzinu samo dodana silueta) Hvala :) |
Od ove četiri koje si naveo tu, onda ova zadnja, jer prve dve mi vise vuce na neko macevanje nego na rukomet a treca je prejednolicna.
|
Citiraj:
http://i57.tinypic.com/32zl5ck.png |
ovak na prvu izgleda ko netko u krinolini igra rukomet :D
rađe nešto od ovih prije. |
Od svih ponuđenih, #4 iz prvog posta mi se čini najbolja. Da li imaš negdje primjer boje dresova da se otprilike može vidjeti kako bi ta boja išla s bojama na grbu?
|
Između prve dvije, prva (crvena daje naglasak). 3 i 4 - obje su okej, samo makni gradijent.
Možda bi mogao malo pojednostaviti neke elemente? Smanji ga otprilike na veličinu žiga (npr.) pa vidi je li jasan ili se gube detalji. |
Hvala na sugestijama. Kako vam se ovo čini?
|
Bolji je od svih prethodno predloženih :)
|
Taj zadnji je najbolji
|
Tu sam malo font updejtao + stavio crni obrub. Ovaj mi je bolji od svih prethodnih.
|
čak mi je predzadnji bolji, ovaj mi je s tim fontom nekako sovjetski, a onaj gore je college football :D
|
Citiraj:
|
Možda bi valjalo da se M i K malo ukose i da se R možda malo podigne prema gore, pa da bude luk kao kod SESVETE.
Predzadnji mi je i dalje najbolji. |
#4 iz prvog posta je čist ok!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |