PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   dvd rw panasonic (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27085)

demetrius 24.10.2005. 11:47

dvd rw panasonic

ne znam di pitati ne vidim službeni panasonicov forum,problemčić je u tome da kad snimam sa tv ili satelita ne mogu snimljeno gledati na kompu??,podržava za snimanje jedino dvd i dvd ram medije(izbrisivi), i brzine 1 2 4 8 tj 1=1 sat itd,da li treba finalizirati medij???

Visage 25.10.2005. 21:38

Re: dvd rw panasonic

Citiraj:

Originally posted by demetrius ne znam di pitati ne vidim službeni panasonicov forum,problemčić je u tome da kad snimam sa tv ili satelita ne mogu snimljeno gledati na kompu??,podržava za snimanje jedino dvd i dvd ram medije(izbrisivi), i brzine 1 2 4 8 tj 1=1 sat itd,da li treba finalizirati medij???
Bilo bi dobro da si napisao tocan model Panasonica da znam tocno o kojem se modelu radi.

DVD-RAM se ne finalizira kao takav a jedini feler koji te muci na PC-u je taj sto drive koji imas nemoze citati DVD-RAM kao takav.

Kako imas stacionirani DVD-RAM rekorder a vec si uhodan u snimanje tada planiraj sa jednom investicijom od nesto malkice iznad 300kn za jedan LG DVD multi drive za PC koji pise i cita na RAM, te ces moci normalno gledati na PC-u i prebacivati na povoljniji -+ medij..

demetrius 26.10.2005. 09:03

budem danas pogledao koji imam,imam ja lg pržilicu 4163b koja podržava dvd-ram,uopće ne čita snimljeni dvd-ram ni dvd.

demetrius 27.10.2005. 09:37

dmr-e65 je model.

Visage 30.10.2005. 23:38

Citiraj:

Originally posted by demetrius dmr-e65 je model.
Model uredno barata i sa DVD-R-om, tako da mi nije jasno u cemu je tvoj problem?

Mozes li jasnije objasniti samu manifestaciju problema?

Sto konkretno ne radi?

Ubacis medij u drive, kliknes na fajlu i konkretno koju poruku dobivas?

Red Worm 31.10.2005. 09:07

Re: dvd rw panasonic

Citiraj:

Originally posted by demetrius
ne znam di pitati ne vidim službeni panasonicov forum,problemčić je u tome da kad snimam sa tv ili satelita ne mogu snimljeno gledati na kompu??,podržava za snimanje jedino dvd i dvd ram medije(izbrisivi), i brzine 1 2 4 8 tj 1=1 sat itd,da li treba finalizirati medij???
Probaj prebacit snimljni materijal, odnosno DVD, preko DVD Shrink-a, na HDD. Pa mozes to gledati, bar ja tako mogu. :)

demetrius 31.10.2005. 13:37

visage,nije problem u dvd recorderu,normalno on snima na dvd i dvd ram,nego snimljeno sa tv ne mogu gledati na kompu,uopće ne otvara snimljeno budem još probao pa javim.

Visage 31.10.2005. 14:22

Citiraj:

Originally posted by demetrius
visage,nije problem u dvd recorderu,normalno on snima na dvd i dvd ram,nego snimljeno sa tv ne mogu gledati na kompu,uopće ne otvara snimljeno budem još probao pa javim.
demetrius,

Ne dajes ni jedan detalj/opis manifestacije problema.

Dajes pre opcenit opis da bi mogao dobiti iole koristan odgovor.

Ne otvara snimljeno?

Gdje ne otvara snimljeno?

demetrius 03.11.2005. 17:48

jejeje radi :clap: :clap: ,trebalo je samo finalizirati disk,sad će frendovi biti zadovoljni za snimljenu njavu sa satelitta.:D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11.