![]() |
XCOM 2
Ne treba puno predstavljati, riječ je o nasljedniku UFO (XCOM) serijala, prvi nastavak, jako dobar, je izašao 2012 g. a 2013 g. dosta dobar DLC Enemy Within.
Igra će biti PC ekskluziva. http://www.ign.com/articles/2015/06/...nced-ign-first |
Ako izađe za Božić znam što će me dočekati "ispod bora". :)
|
PC ekskluziva,a ne jadni port sa sugavih konzola.:care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo se nadam da ce dodati vise strateskih i micromanagement elemenata, a ne samo kozmetiku.
|
čini se neloše |
Meni je X-com bio razočaranje, ništa se novoga ne događa nakon pola igre. Ali me zato Xenonauts oduševio!
http://www.xenonauts.com/ http://store.steampowered.com/app/223830/ |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dvojka se može isprobat - zasad više-manje ok, vidim neke nove "stvari" - koncept je malo proširen, priča i to, a ona baza mi traži malo više privikavanja zbog sučelja
Grafički nešto bolje, ali mi zasada izgleda dosta linearno u početku, u odnosu na prvi nastavak -.- |
Pre lagano.....
XCom je igra koja te je trgala i na easy u samom pocetku. |
Ako pričamo o nastavku iz 2012. zvanom Enemy Unknown onda se ne bi složija nikako (čak ni za sam početak), odabra sam nivo ispod najtežeg - Classic (jer navodno nema save/loada za vrime misije na najtežem Impossible)
Dogura sam trenutno do 28.12.2015., samo je Egipat pobiga iz "alijanse", Memorial centar je prazan (nijedan vojnik nije izgubljen), svih 6 vojnika koje 99% korisitim su naoružani plazmama i Titan oklopom i najviši su rank, trenutno je sav research obavljen (imam 57 inženjera i 65 znanstvenika), svaki kontinent je pokriven Firestormom (plasma ili EMP naoružanje), još mi samo ostaju 3 satelita za pokrit sve zemlje (izuzev panično usranog Egipta), cash per month mi je trenutno 876$, a u inventaru imam cilo bogatstvo koje mogu utopit na black marketu.... 2 vojnika su full PSI (nijednog nisam plaća/regrutira) od trenutnih 16, a kritično su bili ozlijeđeni samo 2 puta sveukupno, pa im je Will svima ostao visok..... Mi ili ne igramo istu igru, ili se moj papak style = 1 sniper, 1 heavy, 2 assault, 2 support, svi uvik grupirani i pomicani samo do onog plavog aktivnog polja obilato isplatija :D Niti korisitim medkitove ni granate, umisto te opreme sam im stavija dodatni oklop, i koristim 90% Overwatch, Rapid Fire, Run & Gun i jako jako rijetko smoke grenade, za smanjit štetu tj. napravit umjetni zaklon... SS-ovci na uvid nevjernim Tomama :p BTW Za početnu lokaciju sam odabra Sj. Ameriku jer sam planira imat puno veću flotu, ali ne znam koliko još ima do kraja pa možda odustanem od te ideje ;) Možda je sranje ako se loše krene u samom početku (krivi researchi, oprema, taktika u borbi, krive zgrade i redoslijed gradnje....) to sve skupa kasnije ispravit, ali dobro sam proučija statse i krenuo jako oprezno umisto žestokim RAMBO AMADEUS stilom |
Joooj čeka se čeka ova igra i novi komp ko ozeblo sunce:D Žena mi je pomaknula igranje na listi prioriteta, otišle funte na auto i gluposti, do travnja nema XCOM 2
|
I bolje da pricekas, u 4. mjesecu izlazi i DLC, igra je pun bugova, ja igram najtezi ironman, 3 mjesec nema sanse ulovit predah, bilo koji dmg ce woundat vojnika, ide off na 15+ dana, ako bude gravely wounded nema ga 30+, kasnije je to moguce smanjit ali treba do tamo dogurat.
Aliene te pogode s 2 ekrana u full cover, imas bug gdje se igra zbrika ako loads u misiji, ja dosao na misiju i nitko nema passive i armor bonuse, samo sam se povukao. Prica |
Hvala, jel stvarno svaka misija na timer, kako kažu recenzije?
|
Citiraj:
Možda je kasnije drugačije kažem odigrao sam možda 5 misija. |
Triba pričekati zakrpe i dlc jer ovo ne liči na ništa :D
Bugovito je, ima FPS dropova, Avatar projekt mi ide na jetra (iako ima mod za maknit to), ali sve u svemu dobar nastavak. |
Citiraj:
meni je zasad perfektna igra.... prvi start sam izbrisao.. nadobudno sam krenuo sa ironmen :D trenutno.. laganini na normalu uzivam....na svakoj misiji do sad sam bacio minimalno 3 reloada... i to mi cini igru jos boljom. avatar napreduje... ali nadam se da moj reach prema europi i rusiji ce uroditi plodom... 2nd radnom start mi je bio juzna afrika.. uglavnom SJAJNA IGRA...!!! preporuka svima! |
Malo mi je preskupa, ali rado bih joj dao sansu. Prvi nastavak mi je bio dobar, ali sam shebo stvar sa gradnjom baze i morao odustati nakon nebrojeno misija prijedjenih, pa nisam htio ni kupovati ekspanziju niti startati ispocetka. Ja se zelim zabavljati dok se igram, a ne muciti se. Ako je ponude nedje ispod 10 eur, ubost cu defintivno...
|
Citiraj:
Dvojka je još teža od jedinice, ali opet lakše od jedinice sa Long war modom. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:16. |