![]() |
Ne u smislu kapaciteta i brzine (al ajde recimo 128/256mb pc2700) nego proizvođača/chipova konkretno u dućanima u Zagrebu (maloprodaja).
|
Nemam pojma ali nemoj Kingmax, ako hočeš jako puno dizat. NEIDE, majkumu...nimalo (skoro)
|
SAMSUNG :beer:
|
a jeste konkretni :D
|
A kuš konkretnije...:D
Nemoj ovo uzmi ovo.... nemreš bolje! |
Recimo ... quote netko "znam da je u msanu BOX memorija zapravo TwinMOS trenutno" (desilo se meni jednom) ;)
|
Ma rekao bih ja tebi da znam! Ali s memom sam na duboki VI:D
|
U VE-MIL-u svaki put kad nazovem javi mi se ona kokoš u stilu nema ona pojma koju memeriju imaju,to bi trebalo doleee pitat...
U HGspotu moraš tražiti nekog sa izdavanja robe...tak ja delam Oni mulci kaj delaju u dućanu isto nemaju pojma koju marku mem imaju... Pa mi čovjek ovak veli-prošli tjedan smo imali Infenion i Samsung sad imamo Nanyu a trebala bi danas popodne doć roba,mislim da će dći Samsung pa ja došao popodne i piknuo Samsung To ti tak ide otprilike... Dakle najbolje ti je nazvat pa pitat... |
samsung... ludo jeftin, a radi fenomenalno.
ja sam ubo samsung original (i chipovi i PCB od samsunga) pc2700 (ddr 333) i radi ko urica na 400mhz :) a uz sve to je bio jeftiniji od svega drugog (twinmos, crucial, itd) e da, jedan mali bed sa samsungom, moze ga se bijesno overclockat al mu treba visoka voltaza. kod mene najvise sta ploca daje je 2.7v i tu ide na 400mhz. procesor bi iso i malo vise, ali ram bas i ne. |
Tu kod nas koliko ja znam niti nema Samsung orginal...Neki lijevi PCB i Samsung čipovi
Ploča mi daje do 2.9v ali je još nisam nabrijavao Uglavnom sa memorijom sam zadovoljan,a nije ni skupa... |
corsair 434 mhz u formela
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |